ELADÓ LAKÁSOK BUDAFOKON, KÜLVÁROSI KÖRNYEZETBEN!

ELADÓ LAKÁSOK BUDAFOKON, KÜLVÁROSI KÖRNYEZETBEN!

Ingatlant szeretne vásárolni a fővárosban vagy a környékén, de még bizonytalan, hogy melyik kerületet részesítse előnyben? Mit szólna a 22. kerülethez? Eladó lakások Budafokon is vannak, ráadásul nem is akármilyenek! A városrész egészen különleges színfoltja a fővárosnak, mert itt egyaránt találhatóak kertes családi házak és panellakások is. A régi és az új keveredik errefelé, de mindezt úgy, hogy közben a környék megőrizte a külvárosias jellegét. 

budafoki eladó lakásokat azoknak ajánljuk, akik nyugalomra vágynak, olyan helyen szeretnének élni, ami kívül esik a belvárosi forgatagon, mégis könnyen megközelíthető helyet keresnek. A jó infrastruktúra mellett a kerület kellemes hangulata is vonzó erővel bír.

Amennyiben érdeklik a budafoki eladó lakások, lépjen kapcsolatba ingatlan irodánkkal, és tekintse meg az általunk közvetített ingatlanokat! Komoly szándék esetén a hitelügyintézésben is tudunk segíteni, keressen minket bátran személyesen, vagy telefonon a közzétett elérhetőségeink egyikén!

 Iroda címe: 1222 Budapest, Gádor utca 142. Tel: +36-30-680-5325


Back