KIADÓ ALBÉRLETEK AZ ingatlanbudafok.hu-n 150.000 - 212.000 FORINT KÖZÖTT

KIADÓ ALBÉRLETEK AZ ingatlanbudafok.hu-n 150.000 - 212.000 FORINT KÖZÖTT

#1 Kiadó lakás Budapest XI. kerületében, Sasadon

Mennyibe kerül? 175.000 forint/hó + 20 ezer forint közös költség

A 67 négyzetméteres, felújított, összkomfortos tégla lakás 3 szobával rendelkezik, az első emeleten található, és egy 4 négyzetméteres terasz is tartozik hozzá.

Az ingatlan a Dayka Gábor utca környékén található, és tartozik hozzá egy garázs is - amit a 175.000 forintos havi költség tartalmaz. Mivel bútorozatlan lakásról van szó, tetszés szerint berendezheted.

A frissen festett albérletben modern konyhabútor található, valamint egy előszoba, egy konyhával egybekötött étkező, 2 toalett (az egyik a fürdőszobában van), nappali és ezen kívül két hálószoba.

A terasz a nappaliból nyílik, ahol szép kilátás nyílik a kertre. A buszmegálló és a Kelenföldi pályaudvar csupán néhány percre található, így gyorsan, gyalogosan is megközelíthető. 

A sasadi lakásról videó is készült, amit ide kattintva tekinthetsz meg.

#2 Albérlet Budapest XII. kerületében, a Farkasréten

Mennyibe kerül? 180.000 forint havonta + 8 ezer forint közös költség

A 73 négyzetméteres, első emeleti téglalakás a Farkasréten található, egy igazi, hegyvidéki környezetben. A beépített loggiáról szép kilátás nyílik a környező tájra. Amikor reggel kiülsz a kávéddal, és a kék ég, a zöldellő fák és a közeli hegyek látványa fogad téged, az itt, a fővárosban felbecsülhetetlen.

Maga a lakás részben bútorozott, 2 szoba és a hall tartozik hozzá. Ahogyan a képeken is jól látszik, a fürdőszoba felújított, illetve rengeteg a tér.

Ha nem kedveled a modern stílust, és inkább a régi-hagyományos lakberendezési vonal áll hozzád közel, akkor mindenképp érdemes megtekintened az albérletet.

A környéken jó a közlekedés, elérhető távolságban találhatóak a buszmegállók, illetve a közértek.

A fűtés gáz-cirkóval lehetséges, és a közművek egyedi mérőórával ellátottak.

#3 Kiadó albérlet Budapesten, a Naphegyen - I. kerület

Mennyibe kerül? 210.420 forint havonta (660 euró) + ~21.000 forint/hó (60 euró/hó) üzemeltetési díj.

A Krisztinavárosban lévő, modern albérlet egy új építésű (2018-ban épült) társasházban található. 

A lakás 38 négyzetméteres, 1 plusz 1 fél szoba tartozik hozzá és a földszinten helyezkedik el. A társasházban található összes lakás "A" minősítésű energetikai tanúsítással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy minimális költségű rezsit kell mellette fizetned. 

(Az energiatanúsítványokról egyébként írtunk egy cikket, ami ebben az esetben jó kiindulópont lehet. Ha pedig meg szeretnéd tudni, hogy ebben az esetben mekkora a várható, éves rezsiköltség, ezt a kalkulátort ajánljuk.)

A meleg vizet, a hűtést és a fűtést egy külön gépészeti rendszer biztosítja. Ezenkívül nem kell aggódnod az esetleges szmog miatt sem, ugyanis egy központi szellőzőrendszer szolgáltatja a tisztított levegőt.

Maga a lakás bútorozott, légkondicionálóval, konyhagépekkel, konyhabútorral felszerelt. Az albérlethez tartozik továbbá főzőlap, mosogatógép, hűtő, mikrohullámú sütő, mosó-, és szárítógép, fürdőszobai szaniterek.

Ahogyan a képeken is jól látszik, albérlőként nem kell aggódnod a berendezések és a bútorok miatt sem: nappali-garnitúra, tévé, étkezőasztal (hozzá tartozó székekkel), íróasztal, komód, vendégágy és egy hatalmas franciaágy is tartozik hozzá.

Fontos, hogy a lakás minimum egy évre kiadó és kéthavi kauciót kell fizeti. 

Amennyiben rendelkezel autóval, a mélygarázsban lehetőséged van parkolóhelyet bérelni, további 100 euróért. 

Érdemes megnézni a képeket, hiszen magukért beszélnek

Ha esetleg egyik kiadó albérlet sem nyerte el a tetszésedet, az oldalunkon további ingatlanokat találsz. Amennyiben pedig bármilyen kérdésed van, írj nekünk és igyekszünk mielőbb válaszolni!


Vissza