TAVASZ ÉS TERASZ, AVAGY KERTES HÁZAK BUDAFOKON

TAVASZ ÉS TERASZ, AVAGY KERTES HÁZAK BUDAFOKON

Kertes ingatlanok Budafokon

1. Kertes, felújítandó ház Budatétényben, a XII. kerületben

A Budatétényben található ingatlan egy 478 négyzetméteres telken helyezkedik el. Az ingatlan ugyan felújításra szorul, azonban a területen található egy garázs is, a melléképületben.

A ház 60 négyzetméteres, bővíthető, vagy igény szerint akár el is bontható - ezt már teljes mértékben a leendő tulajdonosra (lehet, hogy éppen Rád) bízzuk.

A felújítandó ingatlanok egyik legnagyobb előnye, hogy tetszés szerint alakítható, te választhatod meg a leendő otthonod színét, kialakítását, a burkolatot, a szigetelést - mindent. 

A ház ugyan egy csendes mellékutcában található, ennek ellenére remek az infrastruktúrája, hiszen a belváros csupán egy karnyújtásnyira van. 

A közelben található bevásárlóközpont a Campona, de kisebb bevásárlásokhoz közel van az Aldi is - illetve iskola és óvoda is található a környéken. 

Az épületről videó is található, amit a linkre kattintva tudsz megtekinteni:

Videó linkje

2. Hatalmas családi ház, kerttel, Budafokon, a Bérkocsi utcában

A hatalmas, mintegy 230 négyzetméteres ház Budafokon, a Bérkocsi utcában található, egy rendkívül csendes, kertvárosi részen. Az ingatlanhoz hasonlóan a kert is terjedelmes, hiszen 950 négyzetméteres. 

Ráadásul ebben a kertben félre is lehet vonulni, hiszen a szomszédoktól jól szeparált, és gyümölcsfákkal tarkított.

Az udvar kiválóan alkalmas akár egy nyári kerti partihoz is, hiszen több autó számára biztosított a parkolási lehetőség.

Az épület maga szigetelt, és 2 lakásból, egy magasföldszinti, illetve egy tetőtéri részből áll.

Mindkét szinten található egy nappali, a földszinten zárt, míg az emeleten amerikai konyha, hálószoba (összesen 3), 1-1 fürdőszoba, vécével.

Az emeleten egy erkélyre kilépve lehet élvezni a kilátást, míg a földszinten ki lehet ülni a teraszra.

Befektetésként is remek lehetőség, hiszen a két lakás külön bejáratú, így az egyik lakrész akár bérbeadásra is alkalmas.

Az udvaron egy különálló garázs is kialakításra került.

A házat 2004-ben teljesen felújították. 

Ezenkívül az infrastruktúra is jó, hiszen éjszakai járatok is járnak erre, valamint közért és bevásárlóközpont is található a közelben.

Amennyiben a gyermekkel egy kis változatosságra vágynátok, játszóteret is találtok gyalogos távolságban.

3. Gyönyörű, kertes sorház az Óhegyen, terasszal és kiülővel

Ez a mesés ingatlan egy igazi oázis a kert-imádók számára. A ház a Baross Gábor-telepen található, a XXII-ben kerületben, egy csendes utcában.

Az épület 73 négyzetméteres, 2+3 félszobás. A kellemes, benti klímát a redőnyös nyílászárók, az új szigetelés, valamint a szobákban található inverteres kílma szolgáltatja.

A konyhában beépített konyhabútor található, ami tartalmaz minden szükséges eszközt, vagyis a mosogatógépet, mikrohullámú sütőt, hűtőt, tűzhelyet, sütőt és az ehhez tartozó páraelszívót is.

Az ingatlan vételárában benne van továbbá az előszobában található szekrény, valamint  fürdőszobai szekrények is.

Habár egy sorházról van szó, a 150 négyzetméteres telek mégis jól szeparált a szomszédoktól. Itt, az udvaron található egy kisebb kerti tároló is, valamint egy kocsibeálló, és egy tároló helyiség.

A nappaliból kilépve egyből a teraszon találhatod magad, ahol nem csupán egy terasz, hanem egy igen hangulatos kiülő is helyet kapott.

Így tökéletesen el tudsz vonulni a külvilágtól és csak a napfényre, csendre koncentrálhatsz.

Mindazonáltal az ingatlan infrastruktúrája kiváló: a buszmegálló mindössze 10 percnyi gyalogútra van.

A közelben orvosi rendelő is van, valamint a Campona bevásárlóközpont, a Tesco, az Aldi és a Lidl - így a bevásárlás is gyorsan megoldható.

Ha kíváncsi vagy az ingatlanra, nézd meg az erről készült videónkat, amely a linkre kattintva nyílik meg: 

Videó az óhegyi ingatlanról 

Amennyiben bármelyik ingatlan felkeltené az érdeklődésedet, keresd értékesítő kollégánkat, aki szívesen válaszol a kérdéseidre is!


Vissza