Budapest XXII. kerület
Budafok

33.900.000 Ft

106.290
ID: 258158
Eladó Ház / Sorház
Budapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó Ház
Csak nálunk!
Település 1222 Budapest XXII. kerület
Településrész Budafok
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Sorház
Alapterület 73 m2
Szobaszám 2
Építés éve 1970
Kizárólagos megbízás IGEN
Szerkezet Tégla ház
Telek terület 156 m2
Állapot Felújított
Komfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alatt
Terasz 3 m2
Akadálymentesített Nem
Kilátás Panorámás
Tájolás Dél
Energetikai tanúsítvány FF

XXII. Budafok kertvárosának egyik csendes utcájában, használati szerződéssel megosztott 3 külön leválasztott sorház jellegű, középső lakása az előtte található 156 m2 területű ( rajzon "C"-vel jelölt ) kizárólagos használatban lévő telkével eladó.
A lakás alapterülete összesen 73 m2-es a két szinten ( alsó szint 42 m2 a felső pedig 31 m2 ). A magas földszinten egy étkező-konyha és egy földszinti szoba van. Ezen a szinten található még egy külön WC és egy kádas fürdőszoba is. Az étkezőből vezet egy lépcső feljáró a tetőtérbe. A tetőtérben egy nagy " L" alakú szoba (31 m2) található, ebből egy függönnyel leválasztott hálófülke van, melyet akár gardrób helyiségnek is lehet kialakítani. Az ingatlan KÍVÜLRŐL DRYWIT SZIGETELÉST KAPOTT és ÚJ MŰANYAG NYÍLÁSZÁROK lettek beépítve. A lakás belső teljes felújításon esett át 3 éve: új villany vezetékek kívül és lakáson belül, víz és lefolyó csere lakáson belül, új fürdőszoba burkolat falon és padlón, új ajtók kicserélve tokkal együtt a földszinten, redőnyők és szúnyogháló felszerelés minden ablakon. Az ingatlan összközműves, a lakás saját külön mérőórákkal rendelkezik! A telken örökzöldek és gyümölcsfák találhatóak. Tolókapun keresztül a telekre egy kocsibeálló lett kialakítva. Az új beépített konyhabútor a tüzhely és a hűtőszekrény is a lakás tartozéka. A képeken lévő többi bútorzat megbeszélés tárgyát képezi.

Alacsony rezsi költségek, jó csendes kertvárosi környezet jó közlekedés!

Az ingatlan megtekintése, előre egyeztetett időpontban lehetséges, melyet rugalmasan kezelünk, akár HÉTVÉGÉN IS!