Budapest XXII. kerület
Rózsavölgy

149.900.000 Ft

469.994
ID: 278545
Eladó Ház / Családi ház
Budapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó Ház
Település 1221 Budapest XXII. kerület
Településrész Rózsavölgy
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 312 m2
Szobaszám 6
Építés éve 1991
Szerkezet Tégla ház
Telek terület 721 m2
Állapot Jó állapotú
Komfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 3 szintes
Fűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alatt
Akadálymentesített Nem
Kilátás Panorámás
Tájolás Nyugat
Parkolás 1 állásos garázs
Extrák Amerikai konyhás

Evezzen végre nyílt vizekre, és élvezze a végtelen szabadság minden pillanatát! Igen, ebben a házban, ahol még kikötni is mennyei érzés.

A XXII. kerület legszebb részén, Rózsavölgy városrészben eladó egy 312 nm-es, hat szobás, igazán tágas, 1991-ben szinteltolással épült családi ház.

Az otthon egyik leghangulatosabb része a kandallós nappali, ami - a képeken is jól látszik - olyan akár egy meghitt átrium. Ugyanezt érezzük az étkezőben, és a nappalival egy légtérben helyet kapó konyhában is.
Számtalan egyedi, kreatív megoldással ékeskedik ez a ház, amelyek mind hozzájárulnak a tökéletességhez.
Minden egyes hálószoba végtelenül otthonos, amelyeket nagy terasz ölel körül.
Három fürdőszobával büszkélkedhet ez a minden négyzetcentiméterén napfényben úszó családi otthon, de a dolgozószobát, a kamrát, a mosókonyhát, a gardróbot és a kétállásos garázst se hagyjuk figyelmen kívül.
Ez az otthon olyan tökéletes akár a grandiózus Titanic, mégis annyira bájos és barátságos, mint egy regatta kész kishajó.

A telek, amelyen az ingatlan elhelyezkedik 721 nm-es, automata öntözőrendszer gondoskodik a díszkert ápolásáról, valamint helyet kapott itt egy grillező-bográcsozó, amihez fedett tároló is dukál.

Aki végtelen szabadságra vágyik, és aki szeretne egy egész város felett a valóságban is lebegni, annak ez a körpanorámás otthon a legjobb választás. Nemcsak a kertből és a teraszokról érezhetjük magunkat a fellegekben, hanem magában a házban is olyan loft hatás uralkodik, amelytől azt gondoljuk: korlátaink határtalanok.
„Itt bizony hajóvonták találkozása SZABAD”! :-)

Helyiségei:
1. szinten két szoba, fürdőszoba, nagy gardrób, kazánház és panorámás terasz.
2. szinten egy nagy, napfényes nappali (fa tüzelésű kandallóval), étkező, amerikai konyha, mosókonyha, hűvős tágas kamra és egy panorámás terasz.
3. szinten (ami az utcaszint) kényelmes beállást biztosító, a házba integrált tétállásos garázs, előszoba, mosdó, dolgozószoba.
4. szinten két szoba, tágas gardrób, fürdőszoba és szintén egy panorámás terasz.

Az ingatlan alaprajzát a megtekintés után bemutatom!

Az ingatlan megközelítése:
Autóval a Kelenföldi pályaudvar, 4-es metró 5 perc, gyalog perceken belül elérhető a 150, 250, 250B, 251 és 251A autóbusz. Kb. 400 méterre van a 941-es éjszakai járat és a 41-es villamos.
A közelben Tesco, Spar, a budafoki Szomszédok Piaca és a Savoya Park.

Amennyiben felkeltette figyelmét, kérem keressen bizalommal a hét minden napján!