Budapest XXII. kerület
Nagytétény

19.900.000 Ft

62.394
ID: 317130
Eladó Telek
Budapest XXII. kerület Eladó TelekBudapest XXII. kerület Eladó TelekBudapest XXII. kerület Eladó TelekBudapest XXII. kerület Eladó TelekBudapest XXII. kerület Eladó TelekBudapest XXII. kerület Eladó Telek
Csak nálunk!
Település 1224 Budapest XXII. kerület
Településrész Nagytétény
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Telek
Alapterület 701 m2
Kizárólagos megbízás IGEN
Közműellátás Csatorna

Eladó egy építési telekrész Budapest XXII. kerületben, Nagytétény családias, kertvárosi részén. Az ingatlanrész 701 m2.

Építési övezeti besorolása: Lke-1-NT9, amely alapján 35% a legnagyobb beépíthetőség, 6 méteres szintmagassággal. Egy db. max. két szintes épület építhető rá, max.160 m2-es bruttó épületalapterülettel.

Ügyvéd által ellenjegyzett használati megállapodás van, így az ingatlan jogilag rendezett.

A telek Dél-Keleti tájolású, körbenapozott, szép világos egész nap. Egy közös tulajdonú telekrészről van bejárási lehetőség, így a kert minden irányból védett, csendes.

A környék igazi kertvárosi hangulatú. A környező utcák csendesek, nincs nagy forgalom rajtuk. Folyamatosan megújul az ingatlan környezete. Több új és felújított ház van a szomszédságban.

A tömegközlekedés nagyon jó, a buszmegálló 100 m-en belül található. Vasútállomás 2 percre van autóval. A közelben van felhajtó az M0-ás és M6-os autópályára.
Több bevásárlási lehetőség, általános iskola séta távolságon belül van, a Campona bevásárló központ 9 perc autóval, 15 perc tömegközlekedéssel.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján!