XI. MADÁRHEGY - HOSSZÚRÉT határán, 4 LAKÁSOS ÚJ ÉPÍTÉSŰ PANORÁMÁS TÁRSASHÁZBAN LAKÁSOK ELADÓK!

Ingatlanok száma: 0 db

Átadás ideje: 2020. II. - III. negyedév (most 50%-os készültség)

 

XI. kerület, MADÁRHEGY - HOSSZÚRÉT határán, 4 LAKÁSOS ÚJ ÉPÍTÉSŰ PANORÁMÁS TÁRSASHÁZBAN különböző méretű, típusú és elosztású lakások ELADÓAK! 

LAKÁSOK:

- A földszint 1. lakás egyszintes, 68 m2-es, nappali + 2 szoba és mellékhelyíségekből áll. A lakásból egy nagy kertkapcsolatos teraszon(30 m2) keresztűl lehet ehhez a lakáshoz tartozó kizárolagos használtú 200 m2-es telekrészre jutni.  

- A földszint 2. lakás kétszintes (fszt. + em.) 81 m2-es, nappali + 3 szoba és mellékhelyíségekből áll. A lakáshoz egy nagy kertkapcsolatos terasz(25 m2) és egy panorámás erkély(19 m2) is tartozik, valamint egy kizárolagos használtú 200 m2-es telekrész is. 

- A lépcsőházból megközelíthető I. emeleti lakás egyszintes, 68 m2-es, nappali + 2 szoba és mellékhelyíségekből áll. A lakáshoz egy nagy panorámás erkély(12 m2) tartozik. 

- A II. emeleten egy 87 m2-es nagy KÖRPANORÁMÁS TETŐTERASZÚ(64 m2), nappali + 3 szoba és mellékhelyíségekből álló PENTHAUSE LAKÁS lett kialakítva.

Az ingatlan TÁGAS terekkel és NAGY ÜVEGFELÜLETEKKEL rendelkezik, MINŐSÉGI anyagok felhasználásával épül a projekt.
A lakás jelenleg szerkezetkész állapotban van, így a belső kialakítás a Vevő igényei-elképzelései alapján is megoldható !

MÉRETEK, TÁJOLÁS, ELRENDEZÉS AZ ALAPRAJZON.

Műszaki leírás ( részlet ):

- A lakások között HANGGÁTLÓ FAL kerül beépítésre!- FALAK: a külső teherhordó főfalak 30 cm vastag POROTHERM falazó elemekből, javított mészhabarccsal épül, 12 cm vastag, grafitos EPS, hőszigeteléssel, Dryvit rendszerű vakolattal.. Belső teherhordó főfal 30 cm vastag, a válaszfal 10 cm vastag POROTHERM falazat.

- GÉPÉSZET: A fűtés és meleg víz ellátás kondenzációs gázkazánhoz kapcsolt radiátorokkal és részben padlófűtéssel tervezett.

- A nyílászárók kívülről fóliázott 3 rétegű üvegezéssel ellátott kivitelben készülnek.

- Az árnyékolástechnika igény szerint automatizálható.

( További részletes Műszaki leírással és dokumentációkkal rendelkezem. )

A felszíni parkolási lehetőség : + 3 MFt. / db.
Tároló ( 5 m2 ) : + 3 MFt. / db.

TERVEZETT ÁTADÁS: 2020. II.- III. negyedév (most 50%-os készültségű) SZERZŐDÉSKÖTÉSTŐL FÜGGŐEN