3 KIADÓ LAKÁS AZ ingatlanbudafok.hu-n 150.000 FORINT ALATT

3 KIADÓ LAKÁS AZ ingatlanbudafok.hu-n 150.000 FORINT ALATT

#1 Kiadó lakás Budapest XI. kerületében (Lágymányos), Bercsényi utca

Mennyibe kerül? 119.000 forint havonta

Sokan félnek a cipekedéstől, és egy azonnal költözhető albérletet keresnek. A XI. kerületi Lágymányoson kiadó lakás pont ilyen - hiszen minden szükséges bútor, illetve készülék megtalálható az albérletben.

A lakás 45 négyzetméteres, jó elosztású: 1+1 fél szobával rendelkezik és erkély is tartozik hozzá. A hálókon kívül a lakáshoz előszoba, valamint konyha, kamra, és fürdőszoba is tartozik (a fürdőszoba a vécével egy helyiségben található).

A konyhában van tűzhely, illetve konyhabútor, a fürdőszobában pedig természetesen mosógép is található.

A tikkadt nyári napokon a szobákba beépített klíma kellemes hőmérsékletet biztosít, és a kilátás is jó, hiszen a lakás panorámás, belső kertre néző.

Fontos, hogy kutyásokat is szívesen látnak a főbérlők, ugyanakkor sajnos csak egy házikedvenc vihető. (Érthető okokból egy kisebb méretű szobakutya.)

A dohányzás nem megengedett a lakásban, így aki cigarettázni szeretne, a belső kertet használhatja.

Az albérlet jó infrastruktúrával rendelkezik: a közelben található az Allee bevásárlóközpont, illetve orvosi rendelő, óvoda és iskola is van a közelben. A tömegközlekedés a buszokon kívül metróval is megoldható.

A felújított ingatlan közös költsége a fenti áron kívül 12 ezer forint/hó.

#2 Albérlet Budapest XI. kerület (Kelenföld), Halmi utca

Mennyibe kerül? 140.000 forint havonta

Az albérlők számára problémát jelenthet, hogy az autónak találjanak egy biztonságos garázst is a kiadó lakás közelében. Ez azonban sok esetben plusz költséget, olykor 20-30 ezer forint kiadást is jelenthet havonta.

Amennyiben ezt a lakást szeretné bérelni, ezzel a problémával nem kell számolnia, ugyanis a lakás udvarán található egy autóbeálló, amit a bérleti díj is tartalmaz.

A lakás egyébként a Halmi utcában található, egy 13 lakásos társasházban. Az ingatlan 1984-ben épült, az első emeleten helyezkedik el, 60 négyzetméteres, és 2 szoba tartozik hozzá. 

Az albérletben ezenkívül előszoba, fürdőszoba (külön toalettel), valamint hall étkezővel, konyha, és erkély is található.

A közös költség a bérleti díjon felül havonta 14 ezer forint.

A nyári meleg ellen a szobákban Split hűtő-fűtő klímák biztosítják a kellemes hőmérsékletet.

Az ingatlan bútorozott és gépesített, ezenkívül remek infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a Kosztolányi Dezső tér, a Móricz Zsigmond körtér vagy az Újbuda központ akár sétával, néhány perc alatt is könnyen megközelíthetőek. 

Ezekről a csomópontokról pedig hamar a belvárosba érhetsz.

A Kelenföld vasútállomás szintén csak 15 percnyi sétára van, így a távolabbi úticélok sem jelentenek problémát.

#3 Albérlet Budapest XXII. kerületében (Budatétény)

Mennyibe kerül? 150.000 forint havonta

Amennyiben egy újépítésű, de jó ár-érték arányú, kiadó ingatlant keresel, lehet hogy érdemes megnézned ezt a lakást. A Budatétényben található ingatlan 2009-ben épült, és egy jól szituált lakóparkban helyezkedik el. 

A modern, bútorozott lakás 40 négyzetméteres, 1+1 félszobás kiváló akár egy személy részére is. 

A félszobán kívül az albérletben található egy előszoba, fürdőszoba, vécé, egy amerikai konyhás étkező, valamint gardrób és egy 3 négyzetméteres, jó kilátású erkély is.

Az autó számára ingyenes parkoló van a lakópark közelében, így emiatt sem kell aggódnod. 

A kiadó lakás jó infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a közelben található a Campona, orvosi rendelő, valamint a Kelenföldi pályaudvar is. Ezek mind-mind gyalogos távolságból, negyed órányi sétával elérhetőek.

A következő bejegyzésünkben 150-200 ezer forint között albérleteket mutatunk majd, így ha ebben az árkategóriában keresel kiadó lakást, olvasd el a jövő heti cikkünket is! 


Back