HITELÜGYINTÉZÉS


Lakáshitel

Ingatlant vásárolna, de nincs elegendő megtakarítása? A legkedvezőbb konstrukció a hiányzó összeg áthidalására a lakáshitel. A lakáshitel az összefoglaló neve minden vásárlási célú hitelnek, ideértve, az építési célú hiteleket, a kamattámogatott lakáscélú konstrukciókat, de ide soroljuk továbbá a bővítési hiteleket, a felújítási, vagy korszerűsítési hiteleket is.

Létezik állami támogatás mellett nyújtott kamattámogatott forinthitel mind használt, mind új építésű ingatlan vásárlásra. A kamattámogatott lakáshitel feltételei némiképp eltérnek az általános feltételektől, erről munkatársunk fogja Önt tájékoztatni.

A lakáshitel összegét számos dolog befolyásolhatj (természetesen az Ön igényén túl) néhány jogszabályi előírás is.

Munkatársunk a lakáshitel kiválasztásakor, illetve ajánlásakor ezekre is figyelemmel van, hogy hosszú távon is biztos és jó megoldást találjon az Ön számára! A hitelügyintézés teljes folyamata díjmentes!

A pénzintézetek többségénél cégünk egyedi közvetítői megállapodásának köszönhetően Ön nemcsak szakszerű ügytézést és kiszolgálást kap díjmentesen, hanem egyedi kamatkedvezményeket is, olyanokat, amit utcáról „besétáló” ügyfélként nem kaphat meg automatikusan!

Hitelfelvétel előtti tájékoztatás

A hitelfelvétel minden esetben komoly döntés!

Mérlegelje, hogy a felvenni kívánt hitel havi törlszetőrészlete milyen kiadást jelent Ön és családja számára most és várhatóan a jövőben.
Kalkuláljon mindig úgy, hogy egy esetleges kamatemelkedés esetén (amennyiben ez lehetséges, erről egyeztessen hiteltanácsadójával) a megemelkedett törlesztőrészletek se jelentsenek megoldhatatlan problémát!

Kérjük, hitelfelvétel előtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatókat! Szánjon időt erre, hiszen a hitelfelvétel hosszú évekre befolyásolhatja az életét! Hitelfelvétel előtt kérje ki Hiteles Szakértő véleményét!

Hitelügyintézés
Hitelügyintézés
Hitelügyintézés
Hitelügyintézés
Hitelügyintézés
Hitelügyintézés