• Ezekre figyelj, ha lakást akarsz vásárolni Budapesten.

  Ezekre figyelj, ha lakást akarsz vásárolni Budapesten.

  Az utóbbi években a lakás árak drasztikusan emelkedtek. Ez a növekvő tendencia azonban nem csak hazai sajátosság - a nyugat-európai nagyvárosokban is hasonló trendek mutatkoznak.

  Itthon, Magyarországon leginkább Budapesten lendültek meg az ingatlan árak, ami leginkább annak köszönhető, hogy nem csak családok, hanem befektetők is vásároltak. A mostani tendencia szerint az árak stagnálnak, hiszen a szuperállampapír júliusi színrelépésével elszipkázta a befektetési célú lakásvásárlókat.

  Tovább olvasok

 • Eladó lakások Budafokon, külvárosi környezetben!

  Eladó lakások Budafokon, külvárosi környezetben!

  Ingatlant szeretne vásárolni a fővárosban vagy a környékén, de még bizonytalan, hogy melyik kerületet részesítse előnyben? Mit szólna a 22. kerülethez? Eladó lakások Budafokon is vannak, ráadásul nem is akármilyenek! A városrész egészen különleges színfoltja a fővárosnak, mert itt egyaránt találhatóak kertes családi házak és panellakások is. A régi és az új keveredik errefelé, de mindezt úgy, hogy közben a környék megőrizte a külvárosias jellegét. 

  budafoki eladó lakásokat azoknak ajánljuk, akik nyugalomra vágynak, olyan helyen szeretnének élni, ami kívül esik a belvárosi forgatagon, mégis könnyen megközelíthető helyet keresnek. A jó infrastruktúra mellett a kerület kellemes hangulata is vonzó erővel bír.

  Amennyiben érdeklik a budafoki eladó lakások, lépjen kapcsolatba ingatlan irodánkkal, és tekintse meg az általunk közvetített ingatlanokat! Komoly szándék esetén a hitelügyintézésben is tudunk segíteni, keressen minket bátran személyesen, vagy telefonon a közzétett elérhetőségeink egyikén!

   Iroda címe: 1222 Budapest, Gádor utca 142. Tel: +36-30-680-5325

  Tovább olvasok

 • Családalapítás a terv? Tekintse meg budafoki ingatlanok kínálatát!

  Családalapítás a terv? Tekintse meg budafoki ingatlanok kínálatát!

  Ha családalapításról van szó, az emberek többsége úgy gondolja, hogy nem lehet akármilyen körülmények között gyermeket felnevelni. A kicsik akkor lesznek igazán kiegyensúlyozottak, ha nyugodt, biztonságos környéken élhetnek a szüleikkel. Ha Ön is családalapítás előtt áll, és fontos, hogy megfelelő környezetben nevelhesse a gyermekét, tekintse meg a budafoki ingatlanok választékát!

  A budafoki ingatlanok minden olyan kritériumnak megfelelnek, amik családalapítással kapcsolatban előtérbe kerülnek. A legtöbb lakás és ház csendes környéken található, így a család nyugalmát semmi sem zavarhatja meg. A kerületben a biztonságos körülmények is adottak, ennek köszönhetően később, amikor gyermeke már nagyobb lesz, bátran elengedheti egyedül is iskolába, hiszen rendkívül kicsi az esély arra, hogy bármilyen baj történjen vele útközben.

  A budafoki ingatlanok értékesek és élhetőek, ezért érdemes megtekinteni a kínálatot, hiszen biztosan megtalálja álmai otthonát, ahol el tudja majd képzelni a család jövőjét. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

  Tovább olvasok

 • Miért keressünk eladó lakást Budafokon?

  Miért keressünk eladó lakást Budafokon?

  A lakásvásárlásra több okunk is lehet, egyrészt vehetünk ingatlant saját otthonnak, másrészt befektetésnek. Ahhoz, hogy akár mindkét célnak megfeleljen a kiválasztott és megvásárolt lakás, nem árt alaposan feltérképezni a lehetőségeket.

  Tovább olvasok

 • Biztonságos környéken szeretne élni? Fedezze fel budafoki eladó házainkat!

  Biztonságos környéken szeretne élni? Fedezze fel budafoki eladó házainkat!

  Amikor az emberek ingatlant szeretnének vásárolni, természetes, hogy olyan házat keresnek, ami nyugodt, biztonságos környéken található. Ha Ön is ugyanezekkel az elvárásokkal indul neki az ingatlankeresésnek, azonban a könnyebb választás érdekében szeretné leszűkíteni már az elején a választékot, fedezze fel budafoki eladó házaink kínálatát! 

  A legfrissebb felmérések szerint a 22. kerület az egyik legbiztonságosabb környék a fővárosban, így, ha budafoki eladó házaink kínálatából választja ki leendő otthonát, nyugodt helyen élhet a családjával. A betörések és az utcai támadások száma az elmúlt években jelentősen csökkent a kerületben, így az otthonát a távollétében is biztonságban tudhatja, és a gyerekek is bátran közlekedhetnek az utcán a megfelelő körülményeknek köszönhetően. 

  Tudja Ön is biztonságban családját, fedezze fel budafoki eladó házaink kínálatát, és válasszon élhető, értékes ingatlant! Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken ITT

  Tovább olvasok

 • Egy ingatlan Budafokon jó befektetés!

  Egy ingatlan Budafokon jó befektetés!

  Hiába magasak most a lakásárak, napjainkban sokan vásárolnak ingatlant. Az nem kérdés, hogy az árak emelkedése meg fog torpanni, majd csökkenni kezd, csak az, hogy ez mikor következik be. Ezért nagyon fontos, hogyha valaki lakást vásárol, akkor azt olyan helyen tegye, ami várhatóan fejlődni fog, és így egyre népszerűbb lesz. Tökéletes döntésnek bizonyulhat egy ingatlan Budafokon!

  Tovább olvasok

 • Segítünk megtalálni álmai otthonát Budán!

  Segítünk megtalálni álmai otthonát Budán!

  Megtalálni a lakást, ahol el tudjuk képzelni az életünket, nem egyszerű. A hely, ahol élünk, csak akkor lesz igazi otthon, ha megkapjuk tőle azt a pluszt, amire szükségünk van egy fárasztó munkanap után. Hiába lakunk népszerű környéken, szépen berendezett lakásban, ha a város nyüzsgése miatt képtelenek vagyunk feltöltődni, pihenni.

  Tovább olvasok

 • Újépítésű lakások, családi házak Most! Vagy soha?

  Újépítésű lakások, családi házak Most! Vagy soha?

  Új építésű családi házat vagy lakást vásárolni ilyen kedvező feltételekkel tán még soha nem lehetett Magyarországon mint most! Az a kérdés, hogy Te belevágsz vagy elhalasztod a lehetőséget, amit lehet hogy soha vissza nem térő.... 

  Tovább olvasok

 • Otthon vásárlása előtt, néhány gondolat…

  Otthon vásárlása előtt, néhány gondolat…

  Az otthont keresők a vásárlás előtt hosszas kutatásba kezdenek, hogy hol vásároljanak ingatlant, mennyiért, mennyit lehet alkudni, milyen kedvezmények vannak és milyen hitelkonstrukciók állnak a rendelkezésre. Az Interneten sok információt lehet találni, sokféle embernek a véleményét ellhet olvasni, de ezek összessége sem ér fel egy TAPASZTALT szakember szakértői véleményétől.

  Tovább olvasok

 • Minek ingatlanközvetítő, ha én „a tulajdonos” is eladom?

  Minek ingatlanközvetítő, ha én „a tulajdonos” is eladom?

  Sajnos ezzel a kijelentéssel minden egyes nap a munkánk alatt szembesülünk. Ez nem alaptalan, valóban sok ingatlanközvetítő van a szakmában, akik egy gyorstalpaló képzés után, szinte nulla gyakorlattal vágnak bele az ingatlanok értékesítésébe. 

   

  Tovább olvasok

 • Ingatlan bérlés, vagy vásárlás?

  Ingatlan bérlés, vagy vásárlás?

  Érvek és tanácsok a bérlés mellett és a bérléshez. Még mindig sokan vacilálnak a lakás / ház bérlés és a vásárlás között. Kinek mi éri meg, mi alapján érdemes dönteni?

  A szokásaink alapján jobban szeretünk saját ingatlanban otthont kialakítani, de az életformánk miatt egyre kevésbé tűnik ez praktikusnak. Ha nem nézzük a városok közti ingázást, csak budapesti viszonylatban is, naponta órák múlhatnak azon, hogy milyen távolságra (mennyi időre) lakunk az általunk választott egyetemtől, vagy munkahelytől.

  Tovább olvasok

 • Ingatlanközvetítés Budafokon, a XXII kerületben

  Ingatlanközvetítés Budafokon, a XXII kerületben

  Város a városban...

  Budafok (XXII. kerület) különbözik Budapest legtöbb területétől olyan, mint egy kis város a városban. Sokan járnak ide akár csak kirándulni is és minden alkalommal rácsodálkoznak, mennyi felfedezni való tárul eléjük itt Budafokon és Nagytétényben.

  A vízparti halsütő, művész negyed, eldugott park a dombtetőn, természetvédelem alatt álló sziget, horgászparadicsom és halkan a vízen sikló kajakosok. Van itt minden, amire egy pezsgő és mégis nyugodt kis városnak szüksége van.

  A rendszeres ide kirándulóknál csak azok lehetnek szerencsésebbek, akik itt élik az életüket, itt vásárolnak maguknak otthont, legyen az lakás, társasház vagy családi ház.

  Tovább olvasok