4 SZUPER ELADÓ INGATLAN BUDAFOKON!

4 SZUPER ELADÓ INGATLAN BUDAFOKON!

#1 Budapest, XXII. kerület - Óhegy (Ikerház)

A Budapest XXII. kerületében, Óhegyen található, 1 szintes ikerház újszerű állapotban vár téged, a leendő tulajdonosát, hiszen 2010-ben épült.

A lakás igencsak tágas, mintegy 83 négyzetméter, ami kiválóan alkalmas fiatal párok, családot tervezők számára. A hangulatos pici teraszon reggel, munka előtt megkávézhattok, és élvezhetitek a madárcsicsergést, valamint a rálátást a zöldgyepes kertre, amely 123 négyzetméteres.

A lakásbelső modern, fiatalos, a földszinten található amerikai konyhás nappali pedig minden igényt kielégít. Itt a földszinten található egy, az emeleten pedig további 3 szoba, így biztosan kényelmesen elfértek majd. 

#2. Budapest, XXII. kerület - Baross Gábor-telep (Ház)

Amennyiben egy új építésű, de beköltözhető ingatlant keresel, akkor ez a Baross Gábor-telepen található ház biztosan elnyeri majd a tetszésedet.

A nyugodt, csendes környezetben elhelyezkedő lakóingatlan 2019-ben épült. Mintegy 113 (92+21 garázsbeálló) négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, valamint 3 egész, plusz 2 fél szoba található benne, így akár egy nagyobb család számára is ideális. A telek több mint 400 négyzetméteres, így tökéletesen kielégíti a kertes ház iránti igényedet.

Remek infrastruktúrával rendelkezik, ugyanis a közben található iskola, óvoda, bölcsi, bevásárlóközpontok (például Campona vagy Lidl), illetve gyógyszertár. 

#3. Budapest, XXII. kerület, Rózsavölgy (Ikerház)

Amennyiben kedveled a minimál építészeti stílust, akkor ezt a modern, 2018-ban épült ingatlant garantáltan imádni fogod. Az ikerház mintegy bruttó 120 négyzetméteres, valamint 1 egész és összesen 3 félszoba tartozik hozzá. 

A házat természetesen nem csak kívül, de belül is a letisztult, finom vonalak jellemzik. A tágas földszintről franciaajtó nyílik a 15 négyzetméteres teraszra, és a 120 négyzetméteres, parkosított kert részre. Az üvegajtón keresztül rengeteg fény áramlik be, így a földszinti nappalid természetes módon világos lesz.

Itt, a földszinten található a barnás-bézs burkolatú, tágas fürdőszoba és, padlófűtéssel. Ezenkívül - ahogyan említettük a nappali is - melyhez amerikai konyha tartozik.

Az emeleten 3 félszoba található, melyekről erkély nyílik. Így a hálószobából kilépve mindig szívhatsz egy kis friss levegőt, ami jól fog esni a meleg, nyári estéken.

Az otthon riasztóval felszerelt, az alumínium redőnyök pedig megvédenek a káros UV-sugaraktól, és kellemesen hűvös időt biztosítanak a meleg időben. Szerencsére a szúnyogok miatt sem kell aggódnod, hiszen a nyílászárók mindegyikét szúnyoghálóval látták el. 

#4 Budapest XXII. kerület - Budafok

Ez a lakóház csendes környéken található, klasszikus kertvárosi ingatlan, ugyanakkor modern köntösben. 4 külön lakrész került benne kialakításra, egyenként csaknem 100 négyzetméteres területtel.

Ahogyan a mellékelt látványterven is látható, az ingatlan egyelőre építési fázisban van, a tervezett átadási határidő 2020. negyedik negyedéve. 

A lakásokhoz tartozó telkek 95 nm-től egészen 216 nm-ig terjednek, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. Ezek mindegyikében található egy gyalogos és egy gépkocsi beálló is, így nem kell aggódnod a közelben a parkolás miatt.

Már belépéskor feltűnik majd a tágas tér, ahol az amerikai konyhás nappali, az előtér, és a toalett is található.

A tervrajzokon és a látványterveken is jól látszik, hogy a nappaliból közvetlenül, franciaajtón keresztül léphetsz ki a teraszra, és a kertészre. Sokan óvakodnak a közös kerttől, amit mi is megértünk - hiszen, ha nincs kellően elszeparálva, akkor nem tudunk önfeledten a zöldben időzni. Azonban ebben az esetben ez nem veszélyeztet, hiszen a négy külön lakrészhez tartozó kertrészt tökéletesen elválasztották egymástól. 

A földszintről az emeletre jutva 3 szoba található, illetve egy fürdő, valamint egy nagyobb, szülők részére alkalmas háló. 

Az emeleten 3 szoba, tágas fürdőszoba, illetve egy szülői háló került kialakításra.

A lakás tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy kellő mennyiségű természetes fény jusson az enteriőrbe. Épp ezért számos üvegfelület található, ami nagyon otthonos, jó közérzetet biztosít.

Ha meg szeretnéd nézni a tervrajzokat, valamint a látványterveket - esetleg további információra van szükséged -, kattints a linkre.

A kínálatunkban még számos, egyéb eladó lakást, házat találhatsz - nem csupán Budafokon, hanem többek között Érden, Nagykovácsiban, és Diósdon is. Ha pedig kíváncsi vagy, hogy a lakásvásárlás során mire érdemes odafigyelni, olvasd el az erre vonatkozó cikkünket.


Vissza