EZEK A LEGÚJABB ELADÓ LAKÁSOK AZ INGATLAN BUDAFOKON - VIDEÓVAL

EZEK A LEGÚJABB ELADÓ LAKÁSOK AZ INGATLAN BUDAFOKON - VIDEÓVAL

#1 XI. kerület, Sasadon eladó ikerház

A 3 szintes ikerházba lépve egyből elkapja az embert a nagybetűs otthon érzése. Ráadásul ténylegesen egy nagy lakásról van szó, ugyanis nettó 158 négyzetméteres és 5+1 szobás. 

Az első szoba rögtön az előszoba után, balra található, fűzöld színű, tágas, igényes laminált parkettával - igazi kamasznak való búvóhely.

Jobbra nézve pedig egy hangulatos dolgozósarok fogad, ahol egy kandalló is helyet kapott. A megfelelő fényviszonyokat pedig a panorámás, magas ablakok garantálják.  

 

A földszinten található egy fürdőszoba is, vécével, mellette pedig a lépcsőfeljáró. 

A konyhával egybekötött étkező szintén tágas - modern, légkeveréses sütővel felszerelt, sötétbarna színű bútorokkal, ráadásul kertkapcsolattal is rendelkezik. Így bármikor ki-be mászkálhatunk egy nyári kertipartin. (Erre pedig lesz is hely, mivel a parkosított kert 158 négyzetméteres, ezenkívül a terasz is mintegy 18 négyzetméter, amin bőven elfér egy nagyobb baráti társaság is.)

A kertben egy kis hinta, fenyő, valamint egy fészer is található, így van helyünk a barkácsoláshoz.

De menjünk is vissza a lakásba, az első emeletre, és nézzük meg a nappalit!

A pihenőhely mellett bőven van tér kialakítani egy dolgozó- (vagy épp tanuló-) sarkot is, így nem veszi el a helyet a mellette található szobából. A háló erkélykapcsolattal rendelkezik, ahonnan nagyon szép kilátás nyílik az udvarban található fenyőre. Ráadásul az erkély elég nagy ahhoz, hogy kitegyünk egy kisebb széket, vagy növényeket neveljünk rajta. 

Itt, az első emeleten található még egy szoba (francia erkéllyel, egy fürdőszoba, valamint egy beépített szerkényekkel teli sarok, ahová nyugodtan pakolhatjuk a ruhákat, táskákat). Így rengeteg hely megspórolható. 

A legfelső szinten, a tetőtérben, egy erkélykapcsolatos szoba, egy nagyon világos, francia erkélyes szoba és egy fürdőszoba van. 

Az ingatlan közvetlen közelében, pár perces sétára van bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, és gyógyszertár is, ugyanakkor a BKV buszmegállója is csupán 3 percre található. 

Bevásárlási lehetőségek közül szintén több opció is rendelkezésünkre áll: Eleven Center, Aldi, Spar, és van egy Penny Market is néhány percnyi autóútra.

Az ikerház tehát rengeteg teret, és lehetőséget rejt magában - az pedig, hogy a leendő tulajdonos hogyan használja ezt ki, csak rajta áll. 

https://www.youtube.com/watch?v=9Pjx3SU2s4k

Az ingatlanról itt található részletesebb információ. 

#2 Eladó lakás Budapesten, Nagytétényben, a XXII. kerületi Bartók Béla lakótelepen

A második emeleti lakás 55 négyzetméteres, de meglepően tágasnak hat. Az előszoba után található rögtön az étkező, mellette pedig egy külön helyiségben, bal oldalt a konyha. Jobbra egy zárt ajtó mögött egy pici kamra található, polcokkal. 

Negatívum, hogy a konyha kicsi (egy-, maximum két személyes), de ebből fakad a pozitívuma is; hogy jól használható, és minden karnyújtásnyi távolságra van.

A konyha mellett található közvetlenül a fürdőszoba, közöttük pedig,

Innét nyílik egy kisebb, 5 négyzetméteres erkély, ahová kiülhetünk a nyári, fülledt estéken. A nappaliból egy másik hálóba léphetünk. 

A lakás felújított, cserére kerültek a nyílászárók, új hang- és hőszigetelés került fel, valamint egy praktikus szúnyogháló is. A cserék miatt a lakás fenntartási költsége rendkívül alacsony. A fűtés pedig gázkonvektoros.

Alig 5 percre található innét Lidl, Aldi valamint egy Reál élelmiszerbolt is - a közelben pedig iskola és óvoda is van, néhány perc sétányira. A buszmegálló a házzal szemben található, ahonnan könnyen megközelíthető a legtöbb egyetem, és fősuli (33, 133E-s BKV buszokkal). 

Az ára most rendkívül kedvezményes, 28.100.000 forintért eladó. 

A részletekről itt tudhatsz meg többet (a linken több kép is található, az ingatlanról készült videót pedig az alábbi linken éred el.

https://www.youtube.com/watch?v=Slu9ON6cu1U

#3 Eladó egy rendkívül igényesen felújított téglalakás Budapest XI. kerületében, Kelenföldön, a  Bornemissza utcában

Az előszobába belépve egy nagyon tágas, 24 négyzetméteres nappali fogad minket. Itt, balra, a hangulatos francia erkélyhez vezető ajtó mellett található az étkezőasztal, vele szemben pedig a modern, fiatalos konyha, gépiesített bútorokkal.

A beépített gáztűzhely felett található egy tetőablak, így a fölösleges pára természetes módon távozhat, ráadásul az egész konyha világos tőle.

Az előszoba mellett helyezkedik el a fürdő, vécével; és két szoba: egy 10,3-, valamint egy 8 négyzetméteres.

Ezenkívül a belső, emeleti tetőtérben kialakításra került még egy plusz szoba, ami 22 négyzetméteres, így az ingatlan összesen bruttó 60 (nettó 54) négyzetméter.

A 2005-ben épült társasházi lakásban fűtő-hűtő klíma is található, valamint az ablakokon redőnyök és szúnyogháló is. 

A fűtés kombi gázcirkó kazánnal történik, ami a fürdőben helyezkedik el. A bringának és a babakocsinak is jut hely, ugyanis a társasház két közös tárolóval rendelkezik. 

A közös költség mindössze 12.500 forint egy hónapban, ebben benne van a csatornadíj, szemétszállítási díj, valamint a takarítás és a felújítási alap is.

A társasház előtt ingyenes a parkolás, a közelben pedig található ovi, bölcsi, bank, orvosi rendelő, gyógyszertár és cukrászda is. A BKV buszmegállója szintén néhány perc sétára van, és éjszakai járattal is haza lehet jutni.

Az ingatlanról videó is készült: 

https://www.youtube.com/watch?v=CUH0GBl8bQU&t=3s

Az alábbi linken pedig virtuális sétával is körbe járhatod az álom lakásodat.


Vissza