EZEK AZ ÚJÉPÍTÉSŰ INGATLANOK KAPHATÓAK BUDAFOKON

EZEK AZ ÚJÉPÍTÉSŰ INGATLANOK KAPHATÓAK BUDAFOKON

#1 XXII. kerület Rózsavölgy (Budafok) - új építésű, ikerházi lakások

A Rózsavölgy talán az egyik legszebb környék, a XXII. kerületben. Itt kínálunk most eladásra két, prémium ikerházi lakást, külön bejárattal, illetve kertrésszel.

Mindkét ingatlanhoz, egyenként egy 274 négyzetméteres kert tartozik. Az F1-es számjelű lakás hátsó-, míg az E1-es utca felőli kertkapcsolattal rendelkezik. 

Mindkét otthon 3 és félszobás, prémium anyagokból épített, és elsőemeleti. A 91 és 92 négyzetméteres lakrészben kényelmesen elfér egy-egy négytagú család.

A lakások ára egyenként 95 millió forint, az átadása pedig idén várható. Amennyiben érdekel az ingatlan, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

#2 XXII. kerület, Óhegyen épülő ikerház

Ha mindig is szerettél volna egy nagyobb kertet, ráadásul mindezt kedvező áron, akkor ezt az ingatlant érdemes szemügyre venned.

Ugyanis egy 435 m2-es telken kínálunk eladásra egy fiatalos, szuper ikerházat. Ide a kocsival is be tudsz állni, a kert pedig kizárólagos használattal a tiéd.

A kétemeletes ingatlan földszintje 44,97 négyzetméternyi lakrészt foglal magába, illetve egy 18 négyzetméteres teraszt. Az emelet 46,3 négyzetméteres, és egy 6,16 négyzetméteres erkély tartozik hozzá. 

A ház minőségi alapanyagokból készült: Leier téglából, illetve Dryvit hőszigeteléssel.

A fűtést egy kazán biztosítja, padlófűtés jelenleg nincs, azonban igény szerint ezt is ki lehet alakítani. 

Amit a vételár tartalmaz:

  • Riasztórendszert
  • Klímát

Amit nem tartalmaz:

  • belső lépcsőkorlátok
  • hideg-meleg burkolatok
  • csaptelepek
  • szaniterek 

A ház az infrastruktúrát tekintve kiváló, hiszen a közelben iskola, óvoda, bölcsi, orvosi rendelő is található. A hétvégi shoppingot és a nagybevásárlást pedig a közeli Camponában tudod elintézni.

A ház vételára 71 millió forint.

Amennyiben az ajánlat elnyerte a tetszésedet, írj nekünk!

#3 Eladó társasházi lakások a XXII. kerületben, Budafok kertvárosi részén

Fontos: a hirdetésben is szereplő, önálló családi házat már eladtuk! Azonban a 4, társasházi lakás egyike, ami Budafok kertvárosi részén található - egy gyönyörű, ősfákkal szegélyezett saroktelken - még mindig a tiéd lehet!

A lakások 106 és 109 négyzetméter közötti alapterülettel rendelkeznek, és kétszintesek. 

A telekrészek - lakástól függően 95 - 216 négyzetméteresek. 

Az ingatlanok mindegyikében, a földszinten egy tágas, csodálatos amerikai konyhás nappali található. Itt helyezkedik el továbbá a vécé és az előtér is. 

A nappaliból egyből kiléphetsz a teraszra, majd a teraszról a kertbe. Az ikerlakások gyakori problémája, hogy nem jól szeparálják el a telekrészeket. Ez a gond ebben az esetben szerencsére nem áll fenn, hiszen rendkívül jól elválasztották egymástól a négy kertrészt. (Köszönhetően az ős fás sarokteleknek - amin ezt könnyen ki lehetett alaktani.)

Virtuálisan visszavezetve téged a lakásba: az emeleten három szoba található, és egy nagy, csodás fürdő, plusz a szülők - vagyis a ti - hálószobátok. 

A rezsi rendkívül alacsony lesz, hiszen - szem előtt tartva a környezetvédelmet - a fűtést egy energiatakarékos, hővisszanyerő rendszerrel oldották meg a szakemberek.

Külön pozitívum, hogy a közelben van iskola, óvoda, bölcsi és orvosi rendelő is. 

Ráadásul nem messze található a Campona és a Savoya Park, ahol szó szerint szinte mindent meg tudsz vásárolni. 

Az árak, a választott lakástól függően, 67.570.000 és 77.850.000 forint között alakulnak. Ezek az árak minden esetben a kulcsrakész állapotra vonatkoznak. 

Amennyiben beköltöznél ebbe az álomházba, vagy bármilyen kérdésed van (akár a hitel lehetőségekről), keresd a kollégánkat


Vissza