MINEK INGATLANKÖZVETÍTŐ, HA ÉN „a tulajdonos” IS ELADOM?

MINEK INGATLANKÖZVETÍTŐ, HA ÉN „a tulajdonos” IS ELADOM?

Egy igazi ingatlanközvetítő azonban a jutaléka többszörösét megkeresi neked! Egy szakértő ingatlantanácsadó igazából nem költség, hanem befektetés, rengeteg gondot, ügyintézést, szaladgálást levehet a válladról, ráadásul szakértő tanácsainak köszönhetően alighanem jobb áron, magasabb haszonnal, tudod eladni lakásodat. Egy profi ingatlanközvetítő akár százezreket spórolhat neked!

Megéri elgondolkoznod rajta:

- Mennyi pénzt ér meg neked, ha nem kell 2-3 szabadnapot kivenned ügyintézésre és nem kell órákat ülnöd a hivatalokban?

- Mennyi pénzt ér meg neked, hogy esténként munka után a szeretteiddel lehetsz és nem a számítógép előtt görnyedsz, hogy frissítsd a hirdetéseidet az összes ingatlanportálon?

- Mennyi pénzt ér meg neked, hogy nem kell azon stresszelned, vajon megbízható ügyvédet választottál-e, aki valóban a te érdekeidet fogja képviselni?

- Mennyi pénzt ér meg neked, hogy nem kell komolytalan érdeklődőkkel foglalkoznod, telefonhívásokat fogadnod, csak a komoly vevőjelöltekkel kell tárgyalnod és nem a nézegetőkkel és kíváncsiaskodókkal?

Mit kapsz, ha jó ingatlanközvetítőt választasz?

Az igazi szakértő kezeli a hirdetéseidet, eljár helyetted a hivatalokban, naprakész a jogszabályokból, az adózási kérdésekből, a különböző portálok hirdetési szabályzatából. Nem csak átvitt értelemben, de szó szerint megéri az árát, hiszen tapasztalatának köszönhetően olyan buktatókra is felhívja a figyelmet, amik magadtól talán eszedbe sem jutnak:

- Pontosan tudja, mi a különbség a foglaló és az előleg között, és hogy mikor melyiket érdemes kérni

- A fizetési ütemezés kidolgozásánál a számodra legkedvezőbb konstrukciót tartja szem előtt

- Tökéletesen tisztában van vele, hogy milyen pontoknak kell szerepelnie a szerződésben ahhoz, hogy utólag egyik félnek se jusson eszébe módosítani.

- Szakértő tanácsaival segít, hogy mennyit engedj az árból és mi az az összeg, ami alá semmiféleképpen ne menj

- Pontosan tisztában van vele, hogy mennyit ér az ingatlanod, mennyiért érdemes meghirdetni és nem próbálja meg olcsóbban vagy drágábban „elsózni”

- A tárgyalások folyamán olyanokra is odafigyel, mint például a kiköltözési határidő és foggal-körömmel védi az érdekeidet

- Kívül-belül ismeri a hirdetési portálokat, tudja, hogy melyiken milyen gyakran hirdethet és hol éri meg fizetni a kiemelésért (és ezeket az összegeket természetesen az iroda állja).

Ingatlanközvetítő és ingatlanközvetítő között ÓRIÁSI a különbség:

Egy tájékozatlan kezdőt megbízni, aki félig-meddig maga is laikus még: fölösleges költség. Egy tapasztalt szakembert megbízni, aki ért az eladáshoz, vételhez, hirdetésekhez, fotózáshoz, joghoz, pszichológiához, ingatlanbecsléshez, alaprajz-szerkesztéshez és még sok máshoz: sokszorosan megtérülő befektetés. Egy igazi ingatlanközvetítőnek nem a gyors eladás, hanem a te elégedettséged a fontos.

Ha Te sem szeretnéd a véletlenre bízni a legnagyobb vagyontárgyad eladását, nyugodtan fordulj hozzánk segítségért és kérj visszahívást!


Zurück