SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI ÁLMAI OTTHONÁT BUDÁN!

SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI ÁLMAI OTTHONÁT BUDÁN!

Minden korosztálynak mások az elvárásai, míg fiatalabb korban a belváros közelsége az egyik elsődleges szempont, később ennél már sokkal többre értékeljük a csendet és a nyugalmat. Ezért családalapításkor sokan választják a külső kertvárosi, családi házas kerületeket, ahol nagyobb a nyugalom, a biztonság, a természet közelségéről nem is beszélve. Ha pont ilyen környéket keres, a XXII., a XI. kerület és egy budafoki ingatlan is jó választás. Népszerű területek ezeken belül a Rózsavölgy, Budatétény, a Baross Gábor telep, Nagytétény kertvárosi része vagy éppen az Óhegy. Az eladó és kiadó budafoki ingatlanok választéka óriási, szinte biztos, hogy megtalálhatja az Ön számára ideális otthont. 

Ingatlanirodánkat 1994-ben alapítottuk, Budafokon elsőként. Azóta már számtalan családnak és vállalkozásnak segítettünk új családi házra, ikerházra, lakásra, üzletre, raktárra vagy irodára találni. Foglalkozunk újépítésű és használt ingatlanokkal is, de ha ellátogat színvonalas budafoki ingatlanirodánkba, igényeit és kívánságait felmérve igyekszünk olyan otthont találni Önnek, ahová mindig szívesen tér majd haza. 

Ha budafoki ingatlant kínál eladásra vagy kiadásra, ebben is segítünk! Bátran keressen fel minket, vagy elérhetőségeink egyikén jelezd felénk a szándékodat és mi rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot!


Vissza