ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK, CSALÁDI HÁZAK. MOST VAGY SOHA?

ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK, CSALÁDI HÁZAK. MOST VAGY SOHA?

Családi ház, társasház építés

Építkezni vagy vásárolni? Ez az örök kérdés azon otthon keresőknél, akik elsősorban társasházban, vagy családi házban képzelik el a jövőjüket.

Az utóbbi években és az elkövetkezendőkben azonban ez a kérdés eldőlni látszik, legalábbis egyelőre. A CSOK segítségével egyre többen döntenek az új ingatlan építésében, hiszen ez egy olyan lehetőség, amit nem szabad kihagyni!

(Azoknak akik újingatlan vásárlásban gondolkodtak, de még bizonytalan volt, hogy mikor vágjanak bele, vagy azoknak akik eddig nem gondolkodhattak ebben, de most nekik is lehetőségük van használt ingatlan helyet egy új ingatlanra szert tenni anélkül, hogy ez megterhelőbb lenne az eredeti elképzelésnél.)

Ma már nem úgy van, mint régen…

Az előző generációnál még nem alakult ki igazán a magánházak építésére specializálódott építőipar, így a családtagok és a barátok kalákába gyűltek, majd éveken keresztül közösen építették egymás házát, kisebb (főként) vagy nagyobb szakértelemmel.

Az építőipar az elmúl 20 – 30 évben kialakult, azaz most már szakembereket bízunk meg álmaink otthonának felépítésére. Vannak akik saját terveket szövögetnek és erre keresnek kivitelezőt, de ma már egyre népszerűbb megoldás olyan ingatlant vásárolni,  melyet nem a mi terveink alapján készítettek el, de mégis egyedi ízlésünk szerint alakíthatóak ezek.

És jött képbe az, hogy ma már nem csak a családi házat, társasházat építtetők gondolkodhatnak új ingatlanban, de azok is kereshetnek kifejezetten új építésű ingatlant, akik lakásban képzelik el az életüket.

A fentebb említett ingatlan típusok közül tehát mindenki keresgélhet kifejezetten újépítésű projekteket, ahol kulcsrakész otthonokat lehet vásárolni.

Ezeknek az otthonoknak az előnye a 20 – 30 évvel ezelőtt épületekkel szemben, hogy a korábban épültek többsége még nem annyira elavult, hogy szükséges lett volna azokat fejleszteni (Szigetelés, fűtés, nyílászárók, épületgépészet.), de már mégsem olyan korszerűek, mint egy 2017 – 2019 ben épült lakóingatlan.

Ezen ingatlan projektek kivitelezői általában giga beruházók, akik tudatosan kiválasztott telkeken, hosszú távra tervezett, minőségi és energiatakarékos alapanyagokból, jól felkészült FIX szakember gárdákkal építenek garanciával.

A kínálat igen sokrétű így mindenki megtalálhatja azt, ami a saját álmához a legközelebb áll.

De hogy a valóság hiány nélküli legyen, ezen

- újépítésű lakásokat,

- újépítésű társasházakat

- újépítésű családi házakat

legtöbb esetben úgy értékesítik, hogy bizonyos elemei akár szabadon is választhatóak így mindenki a pénztárcájának és az igényeinek legmegfelelőbb otthont alakíthatja ki magának.

Szóval ha már gondolkodtál újépítésű ingatlan megvásárlásában, vagy felépítésében itt az idő! Most! Vagy soha?

Nézd meg az újépítésű ingatlan projektjeinket, böngéssz az eladó telkeink között és váltsd valóra életed egyik legnagyobb álmát!

Sok sikert kívánunk, számíthatsz ránk!

Kérlek nézd meg Te is a legfrisebb újépítésű projektjeinket! (KLIKK IDE) 


Zurück