Budaörs

182.257 Ft/hó

571 / hó
ID: 352008
Kiadó Ipari / Raktár
Budaörs Kiadó IpariBudaörs Kiadó IpariBudaörs Kiadó IpariBudaörs Kiadó IpariBudaörs Kiadó Ipari
Település 2040 Budaörs
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Ipari / Raktár
Alapterület 79 m2
Állapot Felújított

A budaörsi ipari parkban, FÖLDSZINTI raktárt kínálunk kiadásra.
Az ipari park nagyon jól megközelíthető az M1, M7 autópályákról, az M0 közelsége pedig biztosítja a közvetlen összeköttetést az ország bármely pontjával. Az Uniós normák szerint épült, korszerű ipari park parkosított környezete és fejlett infrastruktúrája számtalan neves vállalatot vonz.

A Budaörsi Ipari és Technológiai Park hazánk első zöldövezeti „ipari lakóparkja”, mely kifejezetten a kis- és középvállalkozások igényeit szem előtt tartva lett kialakítva, már az Uniós normáknak megfelelően. Az M1 autópálya közvetlen közelében elhelyezkedő ipari park gyönyörű környezete, fejlett infrastruktúrája számos neves vállalatot vonz.

Az épületbelső 2013 augusztusában teljes mértékben megújult, 400 nm-es blokkok kerültek kialakításra, míg külső homlokzatát eredeti állapotában adjuk át meglévő és leendő bérlőinknek. Ha Önnek fontos a nyugodt, rendezett munkahelyi környezet, ha német mintára épült vállalkozói légkörben képzeli el cége telephelyét, ha mindezt a legjobb ár-érték arányban szeretné, akkor ez a terület a megoldás.

Igény szerint 320 m2 iroda bérelhetö igény esetén, 3,9 EUR/m2-től.

– Kiváló megközelítés (M0-M1-M7)
– Nemzetközi színvonal
– Belső úthálózat
– Fejlett infrastruktúra
– 24 órás biztonsági szolgálat
– Ipari kapuk
– Homogén belső terek
– Cégközpontnak kiváló

Fenntartási és üzemeltetési díj: 1,5 EUR/m2+Áfa + almérők