Budapest IX. kerület

192.526 Ft/hó

604 / hó
ID: 362812
Kiadó Iroda
Budapest IX. kerület Kiadó IrodaBudapest IX. kerület Kiadó IrodaBudapest IX. kerület Kiadó IrodaBudapest IX. kerület Kiadó IrodaBudapest IX. kerület Kiadó IrodaBudapest IX. kerület Kiadó IrodaBudapest IX. kerület Kiadó IrodaBudapest IX. kerület Kiadó IrodaBudapest IX. kerület Kiadó IrodaBudapest IX. kerület Kiadó IrodaBudapest IX. kerület Kiadó IrodaBudapest IX. kerület Kiadó Iroda
Település 1093 Budapest IX. kerület
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Iroda
Alapterület 62 m2
Emelet 1. emelet
Lift Van

Bérlésre kínálunk egy belvárosi irodaház első emeletén levő 62m² alapterületű IRODA helyiséget.

Az irodaház a IX. kerületben, Pest történelmi szívében helyezkedik el. A műemléki épület kifinomult eleganciájával és frekventált elhelyezkedésével kínálunk felújított raktár illetve irodaterületeket bérlésre.

Az irodaház a belvárosban, a Lónyay utcában található, személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető. (M4-es metró és 2-es villamos vonal, 15, 115 busszal ). Az ingatlantól könnyen elérhető Ferenc körút, József körút és Üllői út biztosítja az autós közlekedést a városban. A budai oldalra a Szabadság hídon és a Petőfi hídon keresztül lehet könnyen eljutni.

A környéken számos lehetőség van étkezésre, bevásárlásra, valamint a Duna és a belváros közelsége számos munka utáni kikapcsolódási lehetőséget rejt magában.

A felújított irodaházban (1999), három szinten kisebb és nagyobb méretű irodák kialakítására is lehetőség van a bérlők igényei szerint.
A bérlők kényelmét az épületben található felvonó és felszíni és zárt parkolók szolgálják.

Felszereltség és szolgáltatás:
- Recepció
- Székhelyszolgáltatás
- Nyitható ablak
- Tűzbiztonsági rendszer
- Kerékpártároló
- Belső udvar
- Raktárterület bérelhető (alagsor)
- Lift


Az IRODA helyiség bérleti díja: 7,9 EUR-tól / m² + Áfa / hónap
Fenntartási és üzemeltetési díj: 2,3 – 4,6 EUR / m2 + Áfa + áram almérő
Bérelhető parkoló: 90 EUR + Áfa / autó / hónap

A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól. A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.

Jelen hirdetésben szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos tájékoztatás érdekében kérjük vegye fel kapcsolatot értékesítőnkkel a megjelölt elérhetőségeken.

Az irodaházban további raktárak illetve iroda helyiségek különböző méretben bérelhetők!