Budapest XIII. kerület
Angyalföld

2.949.968 Ft/hó

9.249 / hó
ID: 353279
Kiadó Iroda
Budapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó Iroda
Település 1138 Budapest XIII. kerület
Településrész Angyalföld
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Iroda
Alapterület 582 m2
Emelet 3. emelet
Lift Van

Az irodaház Budapest szívében, a Váci úti irodafolyosón található, a Gyöngyösi utcai metrómegállónál. Személygépkocsival és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető, az Árpád híd közelsége biztosítja a Budára való gyors átjutást. Személygépkocsival az irodaház mélygarázsában vagy a közeli fizetős parkolókban lehet megállni.

Közvetlen szomszédságában a Duna Plaza található, ahol gyorsan intézheti napi ügyeit és bevásárlását. A közelben emellett számos más étkezési, sportolási, bevásárlási, szórakozási lehetőség is adódik.

Az irodaházban panorámás, színvonalas, változatos méretű irodákat kínálunk, igény szerint raktár bérlési lehetőséggel. Az irodaterületek elkülönülnek a kiskereskedelmi egységektől, külön bejárattal rendelkeznek a mélygarázsból is.

Sokféle szolgáltatást nyújtunk, ezzel a mai kor elvárásainak megfelelő színvonalas munkakörnyezet biztosítunk bérlőinknek.
Fenntartási és üzemeltetési díj: 5,2 €/ m2+Áfa + áram almérő

Ár: 12,90 € /m2+Áfa-tól
Teljes terület: 11.161 m2
Szabad Terület: 7.627 m2
Min. Bérelhető Terület: 582 m2

Megközelítési lehetőség:
-Busz: 105, 178, 950, 950 A
-Metro: 3M

Szolgáltatások:
-Mélygarázs
-Bevásárlóközpont a közelben
-Park a közelben
-Benzinkút
-Beléptető rendszer
-Raktár terület
-Közösségi tér
-Egyéni fogyasztásmérők
-24 órás biztonsági szolgálat
-Recepció
-Akadálymentesített
-Vészhelyzeti energiaellátás