Budapest XIII. kerület
Vizafogó ltp.

755.173 Ft/hó

2.368 / hó
ID: 365104
Kiadó Iroda
Budapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó Iroda
Település 1138 Budapest XIII. kerület
Településrész Vizafogó ltp.
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Iroda
Alapterület 129 m2
Emelet 4. emelet
Lift Van

Bérlésre kínálunk egy XIII. kerületi irodaház 4.emeletén levő 129 m²-es alapterületű IRODA helyiséget.

Az irodaház Budapest XIII. kerületében, a Révész utca és a Népfürdő utca találkozásánál helyezkedik el, amelyben színvonalas irodákat kínálunk leendő bérlőink részére.

Az irodaház kiválóan megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Pár utcára található a Váci úti irodafolyosótól, hamar elérhető innen a rakpart és a belváros, a Róbert Károly körút, az Árpád hídon keresztül a budai oldal. A kiváló elhelyezkedésének köszönhetően számos étterem, vásárlási- és ügyintézési lehetőség, sportolásra alkalmas hely található a környéken.

Az ipari jellegű épület 1914-ben épült az akkori Gázművek részére. Az I. világháború alatt hadikórházként funkcionált, később a Kolozsvárról ideiglenesen Budapestre települt egyetem és különböző hivatalok működtek benne. 1920-ban került vissza a Gázművek tulajdonába. 2005-ben teljes körű felújításon esett át, meghagyva az épület loft jellegét.

Az irodaház 5.800 m2 loft jellegű irodaterületet kínál, amelyben a közvetlen utcafronti bejárattal rendelkező földszinti irodahelyiségektől a negyedik emeleti tetőtéri irodákig számtalan megoldás közül válogathatnak a leendő bérlők. A kreatív környezetet az épületegyüttest körülölelő park és az épületek között található, különleges teraszos kert teszi még kellemesebbé.

Megközelítési lehetőség:

- Metro: M3
- Busz: 15, 79M, 115, 139
- Troli: 75

Szolgáltatások:

- Recepció
- 24 órás portaszolgálat
- Kártyás beléptetés
- Nyitható ablak
- Lift
- 2 csöves légkondicionálás,
- Emelt padló,
- 4 méter feletti belmagasság
- Mélygarázs
- Kerékpár tároló

Az IRODA havi bérleti díja: 14,9 EUR-tól + Áfa / m²
Fenntartási és üzemeltetési költség: 4,1 – 4,5 €/m2+Áfa + áram almérő
Minimum bérlési idő: 3 év
Bérelhető parkoló: 130 EUR+Áfa/ autó/hónap

A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól. A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.
Jelen hirdetésben szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos tájékoztatás érdekében kérjük vegye fel kapcsolatot értékesítőnkkel a megjelölt elérhetőségeken.

Az irodaházban további raktárak illetve iroda helyiségek különböző méretben bérelhetők!