Budapest XIII. kerület
Lőportárdűlő

363.276 Ft/hó

1.139 / hó
ID: 363292
Kiadó Iroda
Budapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó Iroda
Település 1134 Budapest XIII. kerület
Településrész Lőportárdűlő
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Iroda
Alapterület 72 m2
Emelet 2. emelet
Lift Van

Bérlésre kínálunk egy XIII. kerületi irodaház 2.emeletén levő 72 m²-es alapterületű IRODA helyiséget. Ezen a szinten további 147 m² -es iroda is elérhető.

A z irodaház mintegy 4000 négyzetmétert kitevő bérleményei a XIII. kerületben, a Váci út és a Lőportár utca környékén helyezkednek el, 5 percre a Nyugati Pályaudvartól, a pesti oldal egyik fő közlekedési tengelyében, Budapest dinamikusan felfejlődött új üzleti centrumában.

Az épület tömegközlekedés szempontjából ideális helyen van mind a pesti oldalról, mind a budai oldalról érkezők szempontjából.
A Lehel tér gyalogosan öt perc alatt érhető el, a Nyugati pályaudvarhoz való eljutás pedig ugyanennyi időt vesz igénybe metróval, busszal vagy autóval.
Megközelítési lehetőség:
- Metró: M3
- Villamos: 14
- Busz: 13, 133
- Troli: 76

Elkülönülve a Váci út forgalmától, a vezérszintről közelíthető meg ellenőrzötten az épület négy irodai szintje, valamint a térszint alatti teremgarázsok, amelyekben két szinten 31-31 parkolóhelyet tudtunk elhelyezni.

Az irodai szintek belső átalakíthatóságának, szeparálhatóságának igénye miatt három vertikális mag alakult ki az épület súlypontjaiban:

- Udvar szekció: Nagyobb alapterületű, sűrűbb válaszfalazást igénylő cégeknek nyújt kiváló bérleményt, kártyás beléptető rendszerrel.
- Lőportár szekció: Kisebb alapterületű irodák, cégeknek nyújt kiváló bérleményt.
- Váci szekció: Közepes alapterületű, nagyobb terű irodákat igénylő cégeknek nyújt kiváló bérleményt, kártyás beléptető rendszerrel.

Az irodaszintek kialakítása középfolyosós rendszerű, – ahol az irodai szintek fix pontja a lépcsőház, a hozzátartozó vizes csoportokkal.
A negyedik emeletet üveglépcső választja el az általános szintek belső rendszerétől, mely egy extravagáns változatosságot kölcsönöz az épületnek.

A teremgarázst szén-monoxid érzékelő rendszerrel alakítottuk ki. A parkoló-szinten belüli gépkocsi mozgás egyirányú, így a körforgalom miatt a parkoló funkcionálisan áttekinthető és a balesetveszély minimálisra csökken. A parkolóba való bejutás távirányítóval, a kijutás kártyaolvasó rendszerrel történik, a rendszer a teremgarázs ajtaját nyitja illetve zárja.

Szolgáltatások:
- Recepció
- Biztonsági szolgálat-24 órás portaszolgálat
- Konferenciaterem
- Kártyás beléptetés
- Vendégparkoló
- Zuhanyzási lehetőség
- Kerékpártároló
- Székhelyszolgáltatás
- Konyha - Közösségi tér
- Bérelhető parkoló
- Saját bejárat irodához
- Raktárterület
- Ingatlan adminisztráció és menedzsment
- Álmennyezet
- Kamerarendszer
- Nyitható ablak
- Fan coil
- Lift
- Egyedi fogyasztásmérők
- Tűzbiztonsági rendszer
- Szerverszoba

Az IRODA havi bérleti díja: 12,9 EUR-tól + Áfa / m²
Fenntartási és üzemeltetési költség: 4,9 EUR + Áfa / m² + áram almérő

A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól. A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.
Jelen hirdetésben szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos tájékoztatás érdekében kérjük vegye fel kapcsolatot értékesítőnkkel a megjelölt elérhetőségeken.

Az irodaházban további raktárak illetve iroda helyiségek különböző méretben bérelhetők!