Budapest XIII. kerület
Vizafogó

1.488.381 Ft/hó

4.667 / hó
ID: 365463
Kiadó Iroda
Budapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó IrodaBudapest XIII. kerület Kiadó Iroda
Település 1138 Budapest XIII. kerület
Településrész Vizafogó
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Iroda
Alapterület 549 m2
Emelet 3. emelet
Lift Van

Bérlésre kínálunk egy XIII. kerületi irodaház 3.emeletén levő 549 m² (osztott) alapterületű IRODA helyiséget.

Az irodaház a Váci úti irodafolyosón található, tömegközlekedéssel (metró, busz) és autóval is kiválóan megközelíthető. Az M3, M0 és a budai oldal is hamar elérhető autóval az épület jó elhelyezkedésének köszönhetően.

Az irodaház környéke kiváló adottságokkal rendelkezik, hiszen az épülettől nem messze található a Duna Plaza bevásárlóközpont és a Váci úti Tesco. Számos étterem, kávézó egyéb szolgáltatás (bankfiókok, posta, ruhatisztító, autómosó, benzinkút) is igénybe vehető a közelben.

Az irodaház a múlt század közepén épült, eredetileg egy nagy iparvállalat a Ganz Danubius Hajó- és Darugyár központi irodaépülete volt. Karakteres épület, a főbejárat két oldalán álló két nagyméretű szobor meghatározza a jellegzetes stílusát. Az épület jelentős mértékű felújítására 1998-ban került sor.

Változatos méretű, kisebb és nagyobb irodákat kínálunk bérbeadásra. Az alagsorban raktárak találhatók, egy kisebb üzlethelyiség is bérbe vehető. Az irodaházban konferenciatermek, recepció és biztonsági szolgálat biztosítja a bérlők kényelmét.

Megközelítési lehetőség:

- Busz: 105, 178, 950, 950 A
- Metro: 3M

Szolgáltatások:

- Recepció és biztonsági szolgálat
- Nyitható ablakok
- Világos irodák
- Tetszőleges irodaméretek
- Házon belüli konferenciatermek
- Lift
- Bekerített szabadtéri parkoló
- Ingyenes köztéri parkolóhelyek
- Raktározási lehetőség

Az IRODA havi bérleti díja: 6,9 EUR-tól + Áfa / m²
A fenntartási és üzemeltetési költség: 2,9 – 3,9 EUR/m2+Áfa
Bérelhető parkoló 75 EUR +Áfa / autó / hónap

A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól. A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.
Jelen hirdetésben szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos tájékoztatás érdekében kérjük vegye fel kapcsolatot értékesítőnkkel a megjelölt elérhetőségeken.

Az irodaházban további raktárak illetve iroda helyiségek különböző méretben bérelhetők!