Budapest XXII. kerület
Budafok

84.900.000 Ft

266.194
ID: 313365
Eladó Ház / Családi ház
Budapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó HázBudapest XXII. kerület Eladó Ház
Település 1221 Budapest XXII. kerület
Településrész Budafok
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 143 m2
Szobaszám 5
Építés éve 1985
Szerkezet Tégla ház
Telek terület 791 m2
Állapot Jó állapotú
Komfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alatt
Akadálymentesített Nem
Kilátás Kertre, parkra néző
Tájolás Délkelet
Parkolás 1 állásos garázs
Extrák Pince

Eladó egy kétszintes, nagyobb részben felújított bruttó 184 m2-es családi ház XXII. ker. Budafok Rózsavölggyel határos részén, a domboldalban, rálátással Dél Budára.
A kert 791 m2, telis-tele termő gyümölcsfákkal, szőlővel, egy kis borospincével és egy kerti pihenővel.

A házba lépve a földszinten található egy tágas, világos nappali, konyha étkezővel és kamrával, két lakószoba, fürdőszoba, külön WC.
A beépített tetőtérben van egy hatalmas közös tér, amiben korábban volt amerikai konyha is. A csatlakozások még megtalálhatóak, így könnyen átalakítható két generációssá is a lakás. Ezen túl van még két szoba és egy fürdőszoba WC-vel.
A ház teljesen alá van pincézve, ami plusz 86 m2 hasznos alapterületet jelent. Itt korábban asztalosműhely volt, de alkalmas garázsnak, tárolónak, műhelynek.

A lakás dél-keleti tájolású, teljesen körbenapozott, világos szobákkal. Ablakai a kertre néznek, minden irányból csendes. A földszinti nappalihoz egy 15 m2-es terasz kapcsolódik. A fűtés az alagsorban található gáz cirkókazánnal, vagy vegyestüzelésű kazánnal is megoldható.

A ház 1985-ben épült. Folyamatosan fejlesztették, modernizálták. A legutóbbi felújításkor 2015-ben 15 cm-es hőszigetelést, dryvit bevonatot és új színezést kapott az épület. A lakás minimális felújítást igényel csak.

Parkolni lehet a kertben, fedett, két autó számára alkalmas gépkocsibeállóban, vagy a ház alatti garázsban.

A háztól kb.100 m-re húzódik magasfeszültségű vezeték!

A környék hegyvidéki-kertvárosi hangulatú. A környező utcák csendesek, nincs nagy autósforgalom rajtuk, csak az itt lakók használják. A panoráma gyönyörű, belátni egész Dél Budát, az utcán kicsit feljebb egészen a Gellérthegyig is ellátni.

A tömegközlekedés nagyon jó, több buszmegálló és villamosmegálló kb. 6-8 perc sétatávolságban található. Szintén ilyen távolságra van iskola, óvoda, gimnázium, orvosi rendelő. 3 perc autóval Budafok központja, a Duna part és a Savoya park bevásárlóközpont is. Maximum 10 percre van az M6 és az M1-M7 autópálya.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján!