Budapest XXII. kerület
Budatétény

85.000.000 Ft

266.508
ID: 312230
Eladó Telek
Budapest XXII. kerület Eladó TelekBudapest XXII. kerület Eladó TelekBudapest XXII. kerület Eladó TelekBudapest XXII. kerület Eladó TelekBudapest XXII. kerület Eladó TelekBudapest XXII. kerület Eladó Telek
Település 1222 Budapest XXII. kerület
Településrész Budatétény
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Telek
Alapterület 823 m2

Eladó egy építési telek Budapest XXII. kerületben, Budatétény családias, kertvárosi részén.
Az ingatlan 823 m2, 15% a legnagyobb beépíthetősége, LKe-3/BT/2 övezeti besorolásba tartozik. 6 méter a legnagyobb megengedett épületmagasság. A telek egy közös tulajdonú ingatlan 976/1876 arányú része, kerítéssel elválasztva, teljesen külön utcafronttal és külön bejárattal.
Ügyvéd által készített használati megosztás rendelkezésre áll.

A telek Keleti tájolású, körbenapozott, szép világos egész nap. A telken van egy 80 m2 bruttó alapterületű téglaépület, teljes alapterületében alápincézve, amelyet tetszés szerint tud az új tulajdonos felújítani, vagy elbontani. Az épület további 40 m2 hozzáépítéssel bővíthető. Magasfeszültség és gombapince nincs a közelben.

A környék igazi kertvárosi hangulatú. A környező utcák csendesek, nincs nagy forgalom rajtuk. Folyamatosan megújul az ingatlan környezete. Több új és felújított ház van a szomszédságban.

A közelben van a Kamaraerdő és a Tétényi fennsík természetvédelmi övezet, kiváló kirándulási, kikapcsolódási lehetőségével.
A tömegközlekedés nagyon jó, több buszmegálló 5 perc sétatávolságon belül található. A közelben van felhajtó az M0-ás autópályára. Budapest belváros 20 perc autóval.
A Campona bevásárló központ 8 perc autóval, 20 perc tömegközlekedéssel.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján!