BEMUTATKOZÁS


Találd meg álmaid otthonát Budafokon vagy Buda többi kerületében!

A hely, ahol élünk, csak akkor lesz igazi otthon, ha megkapjuk tőle azt a pluszt, amire szükségünk van egy fárasztó munkanap után. Hiába lakunk népszerű környéken, szépen berendezett lakásban, ha képtelenek vagyunk feltöltődni, pihenni. Például azért, mert túl nagy a nyüzsgés, a zaj. Fiatalabb korban a belváros közelsége az egyik első szempont lakásvásárlásnál, később azonban ennél már sokkal többre értékeljük a csendet és a nyugalmat. Ezért a húszas éveiket hátrahagyva és családot alapítva sokan költöznek ki a külső kertvárosi, családi házas kerületekbe, ahol sokkal nagyobb nyugalom és biztonság vár rájuk; a természet közelségéről nem is beszélve.

Rengeteg eladó és kiadó lakás és ipari ingatlan a XXII. kerületben és Budán.

A XXII. kerület, XI. kerület, Budafok jó választás, ha egy csendes, kellemes környéken keresünk ingatlant, lakást vagy családi házat, esetleg építkeznénk. Számtalan eladó és kiadó építési telek, ikerház, új építésű lakás, ipari ingatlan, raktár és üzlethelyiség áll itt a rendelkezésünkre. Az eladó ingatlant keresők között a legnépszerűbb városrészek például Rózsavölgy, Budatétény, a Baross Gábor telep, Nagytétény kertvárosi része vagy éppen az Óhegy. Bármelyikben találunk új vagy újszerű családi házat, ikerházat vagy társasházi lakást egyaránt, akár vásárolnánk, akár bérelnénk.

Segítünk eligazodni az eladó házak, lakások és ipari ingatlanok között.

A lakáskeresés azonban nem kis feladat. Budafok legrégebb óta működő ingatlanirodájaként szívesen segítünk neked megtalálni álmaid otthonát Budafokon vagy Buda többi kerületében. 1994-es alapításunk óta számtalan család és vállalkozás talált új családi házra, ikerházra, lakásra, üzletre, raktárra vagy irodára a közreműködésünkkel. Új építésű és újszerű eladó ingatlanokkal kiemelten foglalkozunk, de használt családi házakat, lakásokat, raktárokat vagy irodákat is tudunk neked ajánlani!  Szeretettel várunk 2000-ben nyílt, színvonalas budafoki ingatlanirodánkba, ahol igényeidet és kívánságaidat felmérve biztosan megtaláljuk neked azt az otthont, ahova megnyugvás nap mint nap hazatérni. Ha ingatlant kínálsz eladásra vagy kiadásra, ebben is segítünk, hívj fel vagy írjál nekünk és mi rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Itt megtekintheted ingatlan kínálatunkat és amennyiben úgy gondolod, hogy szakértelmünkre igényt tartasz várjuk jelentkezésedet.

Iroda kép
Iroda kép
Iroda kép
Iroda kép
Iroda kép
Iroda kép
Iroda kép
Iroda kép


25 év szolgáltatás és tapasztalat az ingatlanok piacán!

Költözzön gyönyörű budafoki eladó házba vagy lakásba!

Találja meg álmai otthonát velünk!