INGATLANKÖZVETÍTÉS


Ingatlanközvetítés eladóknak:

Irodánk valamilyen módon történő megkeresésekor, előzetes egyeztetés alapján munkatársunk kimegy az ingatlanhoz, melyet a helyszínen mér fel és az eladóknak ingyenes értékbecslési tanácsokkal, szolgál.

Eladók ingatlanáról a közvetítéshez szükséges megbízási szerződést, felmérés készítését díjmentesen végezzük.
Az érdeklődő potenciális vevőinknek ismertetjük az ingatlan adatait számítógépes nyilvántartásunkból.
Az ingatlanokat az interneten és a médiában díjmentesen hirdetjük.
A vevőket munkatársaink, csak előzetes egyeztetés alapján kísérik az ingatlanhoz, melyet bemutatnak és a felek közötti tárgyalásban szakmai segítséget, nyújtanak.
A nyilvántartásba vétel, a kiszállás, a hirdetés, a szakmai tanácsadás díjtalan!
A közvetítési díjat, a ténylegesen kialkudott eladási ár: 3% - 3,5% + ÁFA, csak sikeres közvetítés esetén kell cégünk részére megfizetni.

Ingatlanközvetítés vevőknek:

Vevőinknek, cégünk megkeresésekor, csak az általunk megtekintett, jogilag rendezett, valós eladási áron kínált ingatlanokat ajánljuk.
Nyilvántartásunkba vesszük igényeit, és számítógépes nyilvántartásunkból kikeressük az ennek megfelelő ingatlanokat.
Felekkel történt előzetes egyeztetés alapján munkatársaink megfelelő szakmai felkészültséggel bemutatják az ingatlanokat, részt vesznek a tárgyalásokon.
A vevők részére a közvetítés az adatbankból díjmentes!

Ingatlanközvetítés bérbeadás esetén:

Általános feltételek, mint az előzőeknél. Sikeres bérbeadás esetén, a közvetítési díj kifizetése: az 1 havi bérleti díj + ÁFA, a bérbeadóra hárul.

Értékbecslés:

Eladással megbízott ingatlanok esetében cégünk az értékbecslést díjtalanul végzi, csak érdeklődés szintjén az értékbecslés és a kiszállás díja, szóbeli közléssel 20.000-Ft + ÁFA!
Szükség esetén egyeztetés alapján történt szemrevételezés és a megfelelő dokumentáció áttanulmányozása, valamint minden körülmény figyelembe vétele után, szakértőink írásos szakvéleményt készítenek az ingatlanról, melynek a díja a helyszínen ( ingatlan értékétől függően ) megbeszélés alapján kerül megállapításra.

Komplett ügyintézés:

Cégünk megbízása után, ügyfeleinket semmiféle fárasztó, idő, türelem és szaktudás igényes ügyintézés nem terheli. Ügyfeleink már csak munkánk végeredményét kapják, a földhivatalban készen bejegyzett adásvételi szerződést, mely tulajdonképpen a számukra oly bonyolult ügy lezárását jelenti.

Reméljük, hogy elnyertük bizalmukat és szolgáltatásainkra igényt fognak tartani.