• INGATLAN BÉRLÉS VAGY VÁSÁRLÁS?

  INGATLAN BÉRLÉS VAGY VÁSÁRLÁS?

  Érvek és tanácsok a bérlés mellett és a bérléshez. Még mindig sokan vacilálnak a lakás / ház bérlés és a vásárlás között. Kinek mi éri meg, mi alapján érdemes dönteni?

  A szokásaink alapján jobban szeretünk saját ingatlanban otthont kialakítani, de az életformánk miatt egyre kevésbé tűnik ez praktikusnak. Ha nem nézzük a városok közti ingázást, csak budapesti viszonylatban is, naponta órák múlhatnak azon, hogy milyen távolságra (mennyi időre) lakunk az általunk választott egyetemtől, vagy munkahelytől.

  Tovább olvasok

 • INGATLANKÖZVETÍTÉS BUDAFOKON, A XXII. KERÜLETBEN

  INGATLANKÖZVETÍTÉS BUDAFOKON, A XXII. KERÜLETBEN

  Város a városban...

  Budafok (XXII. kerület) különbözik Budapest legtöbb területétől olyan, mint egy kis város a városban. Sokan járnak ide akár csak kirándulni is és minden alkalommal rácsodálkoznak, mennyi felfedezni való tárul eléjük itt Budafokon és Nagytétényben.

  A vízparti halsütő, művész negyed, eldugott park a dombtetőn, természetvédelem alatt álló sziget, horgászparadicsom és halkan a vízen sikló kajakosok. Van itt minden, amire egy pezsgő és mégis nyugodt kis városnak szüksége van.

  A rendszeres ide kirándulóknál csak azok lehetnek szerencsésebbek, akik itt élik az életüket, itt vásárolnak maguknak otthont, legyen az lakás, társasház vagy családi ház.

  Tovább olvasok