• EGY INGATLAN BUDAFOKON JÓ BEFEKTETÉS!

  EGY INGATLAN BUDAFOKON JÓ BEFEKTETÉS!

  Hiába magasak most a lakásárak, napjainkban sokan vásárolnak ingatlant. Az nem kérdés, hogy az árak emelkedése meg fog torpanni, majd csökkenni kezd, csak az, hogy ez mikor következik be. Ezért nagyon fontos, hogyha valaki lakást vásárol, akkor azt olyan helyen tegye, ami várhatóan fejlődni fog, és így egyre népszerűbb lesz. Tökéletes döntésnek bizonyulhat egy ingatlan Budafokon!

  Tovább olvasok

 • SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI ÁLMAI OTTHONÁT BUDÁN!

  SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI ÁLMAI OTTHONÁT BUDÁN!

  Megtalálni a lakást, ahol el tudjuk képzelni az életünket, nem egyszerű. A hely, ahol élünk, csak akkor lesz igazi otthon, ha megkapjuk tőle azt a pluszt, amire szükségünk van egy fárasztó munkanap után. Hiába lakunk népszerű környéken, szépen berendezett lakásban, ha a város nyüzsgése miatt képtelenek vagyunk feltöltődni, pihenni.

  Tovább olvasok

 • ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK, CSALÁDI HÁZAK. MOST VAGY SOHA?

  ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK, CSALÁDI HÁZAK. MOST VAGY SOHA?

  Új építésű családi házat vagy lakást vásárolni ilyen kedvező feltételekkel tán még soha nem lehetett Magyarországon mint most! Az a kérdés, hogy Te belevágsz vagy elhalasztod a lehetőséget, amit lehet hogy soha vissza nem térő.... 

  Tovább olvasok

 • OTTHON VÁSÁRLÁSA ELŐTT, NÉHÁNY GONDOLAT…

  OTTHON VÁSÁRLÁSA ELŐTT, NÉHÁNY GONDOLAT…

  Az otthont keresők a vásárlás előtt hosszas kutatásba kezdenek, hogy hol vásároljanak ingatlant, mennyiért, mennyit lehet alkudni, milyen kedvezmények vannak és milyen hitelkonstrukciók állnak a rendelkezésre. Az Interneten sok információt lehet találni, sokféle embernek a véleményét ellhet olvasni, de ezek összessége sem ér fel egy TAPASZTALT szakember szakértői véleményétől.

  Tovább olvasok

 • MINEK INGATLANKÖZVETÍTŐ, HA ÉN „a tulajdonos” IS ELADOM?

  MINEK INGATLANKÖZVETÍTŐ, HA ÉN „a tulajdonos” IS ELADOM?

  Sajnos ezzel a kijelentéssel minden egyes nap a munkánk alatt szembesülünk. Ez nem alaptalan, valóban sok ingatlanközvetítő van a szakmában, akik egy gyorstalpaló képzés után, szinte nulla gyakorlattal vágnak bele az ingatlanok értékesítésébe. 

   

  Tovább olvasok

 • INGATLAN BÉRLÉS VAGY VÁSÁRLÁS?

  INGATLAN BÉRLÉS VAGY VÁSÁRLÁS?

  Érvek és tanácsok a bérlés mellett és a bérléshez. Még mindig sokan vacilálnak a lakás / ház bérlés és a vásárlás között. Kinek mi éri meg, mi alapján érdemes dönteni?

  A szokásaink alapján jobban szeretünk saját ingatlanban otthont kialakítani, de az életformánk miatt egyre kevésbé tűnik ez praktikusnak. Ha nem nézzük a városok közti ingázást, csak budapesti viszonylatban is, naponta órák múlhatnak azon, hogy milyen távolságra (mennyi időre) lakunk az általunk választott egyetemtől, vagy munkahelytől.

  Tovább olvasok

 • INGATLANKÖZVETÍTÉS BUDAFOKON, A XXII. KERÜLETBEN

  INGATLANKÖZVETÍTÉS BUDAFOKON, A XXII. KERÜLETBEN

  Város a városban...

  Budafok (XXII. kerület) különbözik Budapest legtöbb területétől olyan, mint egy kis város a városban. Sokan járnak ide akár csak kirándulni is és minden alkalommal rácsodálkoznak, mennyi felfedezni való tárul eléjük itt Budafokon és Nagytétényben.

  A vízparti halsütő, művész negyed, eldugott park a dombtetőn, természetvédelem alatt álló sziget, horgászparadicsom és halkan a vízen sikló kajakosok. Van itt minden, amire egy pezsgő és mégis nyugodt kis városnak szüksége van.

  A rendszeres ide kirándulóknál csak azok lehetnek szerencsésebbek, akik itt élik az életüket, itt vásárolnak maguknak otthont, legyen az lakás, társasház vagy családi ház.

  Tovább olvasok