• SEGÍTSÉG, PENÉSZ A LAKÁSBAN! MEGOLDÁSOK ÉS HÁZI PRAKTIKÁK

    SEGÍTSÉG, PENÉSZ A LAKÁSBAN! MEGOLDÁSOK ÉS HÁZI PRAKTIKÁK

    Télvíz idején, ha nem figyelsz oda kellőképpen, a penész könnyedén elszaporodhat. Azon kívül, hogy nem szép látvány, számos egészségügyi kockázatot is rejt magában, így ajánlatos tőle minél előbb megszabadulnod. A cikkünkben bemutatunk néhány praktikát, amivel eltüntetheted a makacs penészgombákat - és megmutatjuk azt is, hogy mi a teendő akkor, ha újra és újra visszatér.

    Először azonban kezdjük is a legfontosabb kérdéssel:

    Read more

  • INGATLANKÖZVETÍTŐ: ÁLDÁS VAGY ÁTOK?

    INGATLANKÖZVETÍTŐ: ÁLDÁS VAGY ÁTOK?

    Sokszor és sokan szidják az ingatlanközvetítőket, néha teljesen jogosan. Azonban amikor az eladósorba került ingatlant valamiért nem akarják megvásárolni, mégis ők jelentik az utolsó mentsvárt.

    De kik azok az ingatlanosok? 

    Egy hétköznapi ember fejében a következő kép él az ingatlanosról: egész nap ül, telefonál, majd beszáll a gyönyörű autójába, kimegy terepre, tesz pár kört, lyukat beszél az ember hasába, majd eladja az ingatlant és felmarkolja a jutalékot.

    Sajnos annak idején – még a 2000-es évek eleje-közepe felé - igencsak felhígult a szakma és sokan csalódtak az ingatlanosokban. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy kialakuljon egy negatív kép a szakmánkról. Azonban szerencsére változott a helyzet - és ennek hatására talán szépen lassan a közfelfogás is.

    Vegyük például Amerikát…

    Az USA-ban például az ingatlanos egy igencsak megbecsült hivatásnak számít. Az embernek ugyanis egy komoly szakmai felkészítésen kell átesnie és vizsgát kell tennie, mielőtt még értékesítő válhatna belőle. Aki pedig nem felel meg a feltételeknek, azt mindenféle szívbaj nélkül kipenderítik. 

    A helyzet ugyan itthon még nem ennyire rózsás, de szerencsére nálunk is egyre szigorúbbak a szabályozások és magasabb a követelmény. Így pedig maga a szakma is egyre inkább tisztul: a piac előbb-utóbb itthon is kiveti azokat a “szakembereket”, akik nem megfelelő kompetenciával rendelkeznek.

    Read more

  • EZEKRE FIGYELJ, HA LAKÁST AKARSZ VÁSÁROLNI BUDAPESTEN

    EZEKRE FIGYELJ, HA LAKÁST AKARSZ VÁSÁROLNI BUDAPESTEN

    Az utóbbi években a lakás árak drasztikusan emelkedtek. Ez a növekvő tendencia azonban nem csak hazai sajátosság - a nyugat-európai nagyvárosokban is hasonló trendek mutatkoznak.

    Itthon, Magyarországon leginkább Budapesten lendültek meg az ingatlan árak, ami leginkább annak köszönhető, hogy nem csak családok, hanem befektetők is vásároltak. A mostani tendencia szerint az árak stagnálnak, hiszen a szuperállampapír júliusi színrelépésével elszipkázta a befektetési célú lakásvásárlókat.

    Read more

  • ELADÓ LAKÁSOK BUDAFOKON, KÜLVÁROSI KÖRNYEZETBEN!

    ELADÓ LAKÁSOK BUDAFOKON, KÜLVÁROSI KÖRNYEZETBEN!

    Ingatlant szeretne vásárolni a fővárosban vagy a környékén, de még bizonytalan, hogy melyik kerületet részesítse előnyben? Mit szólna a 22. kerülethez? Eladó lakások Budafokon is vannak, ráadásul nem is akármilyenek! A városrész egészen különleges színfoltja a fővárosnak, mert itt egyaránt találhatóak kertes családi házak és panellakások is. A régi és az új keveredik errefelé, de mindezt úgy, hogy közben a környék megőrizte a külvárosias jellegét. 

    budafoki eladó lakásokat azoknak ajánljuk, akik nyugalomra vágynak, olyan helyen szeretnének élni, ami kívül esik a belvárosi forgatagon, mégis könnyen megközelíthető helyet keresnek. A jó infrastruktúra mellett a kerület kellemes hangulata is vonzó erővel bír.

    Amennyiben érdeklik a budafoki eladó lakások, lépjen kapcsolatba ingatlan irodánkkal, és tekintse meg az általunk közvetített ingatlanokat! Komoly szándék esetén a hitelügyintézésben is tudunk segíteni, keressen minket bátran személyesen, vagy telefonon a közzétett elérhetőségeink egyikén!

     Iroda címe: 1222 Budapest, Gádor utca 142. Tel: +36-30-680-5325

    Read more

  • CSALÁDALAPÍTÁS A TERV? TEKINTSD MEG A BUDAFOKI INGATLANOK KÍNÁLATÁT!

    CSALÁDALAPÍTÁS A TERV? TEKINTSD MEG A BUDAFOKI INGATLANOK KÍNÁLATÁT!

    Ha családalapításról van szó, az emberek többsége úgy gondolja, hogy nem lehet akármilyen körülmények között gyermeket felnevelni. A kicsik akkor lesznek igazán kiegyensúlyozottak, ha nyugodt, biztonságos környéken élhetnek a szüleikkel. Ha Ön is családalapítás előtt áll, és fontos, hogy megfelelő környezetben nevelhesse a gyermekét, tekintse meg a budafoki ingatlanok választékát!

    A budafoki ingatlanok minden olyan kritériumnak megfelelnek, amik családalapítással kapcsolatban előtérbe kerülnek. A legtöbb lakás és ház csendes környéken található, így a család nyugalmát semmi sem zavarhatja meg. A kerületben a biztonságos körülmények is adottak, ennek köszönhetően később, amikor gyermeke már nagyobb lesz, bátran elengedheti egyedül is iskolába, hiszen rendkívül kicsi az esély arra, hogy bármilyen baj történjen vele útközben.

    A budafoki ingatlanok értékesek és élhetőek, ezért érdemes megtekinteni a kínálatot, hiszen biztosan megtalálja álmai otthonát, ahol el tudja majd képzelni a család jövőjét. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

    Read more

  • MIÉRT KERESÜNK ELADÓ LAKÁST BUDAFOKON?

    MIÉRT KERESÜNK ELADÓ LAKÁST BUDAFOKON?

    A lakásvásárlásra több okunk is lehet, egyrészt vehetünk ingatlant saját otthonnak, másrészt befektetésnek. Ahhoz, hogy akár mindkét célnak megfeleljen a kiválasztott és megvásárolt lakás, nem árt alaposan feltérképezni a lehetőségeket.

    Read more

  • BIZTONSÁGOS KÖRNYÉKEN SZERETNE ÉLNI? FEDEZZE FEL BUDAFOKI ELADÓ HÁZAINKAT!

    BIZTONSÁGOS KÖRNYÉKEN SZERETNE ÉLNI? FEDEZZE FEL BUDAFOKI ELADÓ HÁZAINKAT!

    Amikor az emberek ingatlant szeretnének vásárolni, természetes, hogy olyan házat keresnek, ami nyugodt, biztonságos környéken található. Ha Ön is ugyanezekkel az elvárásokkal indul neki az ingatlankeresésnek, azonban a könnyebb választás érdekében szeretné leszűkíteni már az elején a választékot, fedezze fel budafoki eladó házaink kínálatát! 

    A legfrissebb felmérések szerint a 22. kerület az egyik legbiztonságosabb környék a fővárosban, így, ha budafoki eladó házaink kínálatából választja ki leendő otthonát, nyugodt helyen élhet a családjával. A betörések és az utcai támadások száma az elmúlt években jelentősen csökkent a kerületben, így az otthonát a távollétében is biztonságban tudhatja, és a gyerekek is bátran közlekedhetnek az utcán a megfelelő körülményeknek köszönhetően. 

    Tudja Ön is biztonságban családját, fedezze fel budafoki eladó házaink kínálatát, és válasszon élhető, értékes ingatlant! Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken ITT! 

    Read more

  • EGY INGATLAN BUDAFOKON JÓ BEFEKTETÉS!

    EGY INGATLAN BUDAFOKON JÓ BEFEKTETÉS!

    Hiába magasak most a lakásárak, napjainkban sokan vásárolnak ingatlant. Az nem kérdés, hogy az árak emelkedése meg fog torpanni, majd csökkenni kezd, csak az, hogy ez mikor következik be. Ezért nagyon fontos, hogyha valaki lakást vásárol, akkor azt olyan helyen tegye, ami várhatóan fejlődni fog, és így egyre népszerűbb lesz. Tökéletes döntésnek bizonyulhat egy ingatlan Budafokon!

    Read more

  • SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI ÁLMAI OTTHONÁT BUDÁN!

    SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI ÁLMAI OTTHONÁT BUDÁN!

    Megtalálni a lakást, ahol el tudjuk képzelni az életünket, nem egyszerű. A hely, ahol élünk, csak akkor lesz igazi otthon, ha megkapjuk tőle azt a pluszt, amire szükségünk van egy fárasztó munkanap után. Hiába lakunk népszerű környéken, szépen berendezett lakásban, ha a város nyüzsgése miatt képtelenek vagyunk feltöltődni, pihenni.

    Read more

  • ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK, CSALÁDI HÁZAK. MOST VAGY SOHA?

    ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK, CSALÁDI HÁZAK. MOST VAGY SOHA?

    Új építésű családi házat vagy lakást vásárolni ilyen kedvező feltételekkel tán még soha nem lehetett Magyarországon mint most! Az a kérdés, hogy Te belevágsz vagy elhalasztod a lehetőséget, amit lehet hogy soha vissza nem térő.... 

    Read more

  • OTTHON VÁSÁRLÁSA ELŐTT, NÉHÁNY GONDOLAT…

    OTTHON VÁSÁRLÁSA ELŐTT, NÉHÁNY GONDOLAT…

    Az otthont keresők a vásárlás előtt hosszas kutatásba kezdenek, hogy hol vásároljanak ingatlant, mennyiért, mennyit lehet alkudni, milyen kedvezmények vannak és milyen hitelkonstrukciók állnak a rendelkezésre. Az Interneten sok információt lehet találni, sokféle embernek a véleményét ellhet olvasni, de ezek összessége sem ér fel egy TAPASZTALT szakember szakértői véleményétől.

    Read more

  • MINEK INGATLANKÖZVETÍTŐ, HA ÉN „a tulajdonos” IS ELADOM?

    MINEK INGATLANKÖZVETÍTŐ, HA ÉN „a tulajdonos” IS ELADOM?

    Sajnos ezzel a kijelentéssel minden egyes nap a munkánk alatt szembesülünk. Ez nem alaptalan, valóban sok ingatlanközvetítő van a szakmában, akik egy gyorstalpaló képzés után, szinte nulla gyakorlattal vágnak bele az ingatlanok értékesítésébe. 

     

    Read more